net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ξεκινάει για ρεκόρ πάλι ο Martin.

Guy Martin: Πάλι για ρεκόρ!

Ο 35χρονος διεθνούς φήμης αναβάτης μοτοσυκλέτας Guy Martin θα προσπαθήσει να σπάσει ένα ρεκόρ το οποίο δεν έχει καταρριφθεί από το 1984.

 
Ο Guy Martin, γνωστός μαχητής της αδρεναλίνης, κατάγεται από το Grimsby, Lincolnshire της Αγγλίας. Είναι γνωστός αναβάτης λόγο της συμμετοχής του στην διοργάνωση του αγώνα Isle of Man TT όπου έχει ανέβει στο βάθρο 15 φορές. Επίσης είναι αθλητής και συμμετέχει σε αγώνες Mountain bike και όχι μόνο.
Το εγχείρημα που θέλει να κατορθώσει αυτή τη φορά είναι να κάνει τον γύρο του Ηνωμένου Βασιλείου με ποδήλατο ακολουθώντας την ακτογραμμή. Για να επιτύχει τον στόχο του και να σπάσει το ρεκόρ Guinness θα πρέπει να κάνει 402 χλμ. (250μιλια) καθημερινά. Εάν είναι επιτυχής θα έχει τελειώσει τον μαραθώνιο σε 18,5 μέρες. Το συνολικό έδαφος που πρέπει να καλύψει κυμαίνεται γύρω στα 7724χλμ. (4800μιλια).

Ο Guy Martin δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο λέει πως «έχουμε σκληρή δουλεία μπροστά μας. Το ρεκόρ δεν έχει καταρριφθεί από το 1984 και εγώ θα προσπαθήσω να το σπάσω. Το προηγούμενο ρεκόρ είναι στις 22 μέρες και εγώ πρέπει να κάνω λιγότερο από αυτό για να το σπάσω. Κανείς δεν το έχει σπάσει κανείς δεν το έχει πλησιάσει και εγώ θα προσπαθήσω». Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ