net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κάντε την έρευνά σας, απευθυνθείτε στους ειδικούς για τη μελέτη, κι ετοιμάστε τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να είστε έτοιμοι στις 8 Μαΐου.

Γίνε παραγωγός του δικού σου ρεύματος!

Όλα είναι έτοιμα για τις αιτήσεις του Net Metering, το πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού που επιτρέπει στους καταναλωτές να μηδενίσουν το κόστος του ηλεκτρικού τους ρεύματος!

 
Μπορεί οι καθυστερήσεις να άφησαν την αγορά των φωτοβολταϊκών στο περιθώριο για αρκετό καιρό, τώρα όμως ήρθε η ώρα να αναδείξει και πάλι τη δυναμική της και σε επίπεδο εξοικονόμησης. Η υπουργική απόφαση για τον ενεργειακό συμψηφισμό που συνοδεύτηκε με την πρόσφατη ανακοίνωση για την έναρξη της υποδοχής των αιτημάτων για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στο δίκτυο χαμηλής τάσης από αυτοπαραγωγούς, θέτουν πλέον σε εγρήγορση τους ενδιαφερόμενους.

Με το Net Metering, το κάθε νοικοκυριό έχει οικονομική σταθερότητα στους λογαριασμούς του, καθώς προστατεύεται από ενδεχόμενες αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και πληρώνει λιγότερο. Οι επιχειρήσεις, από την άλλη πλευρά, κερδίζουν από την δυνατότητα ανάκτησης του ΦΠΑ, αλλά και από τη μείωση του φορολογητέου ποσού λόγω της ετήσιας απόσβεσης του συστήματος, ενώ αποτελεί και επιλέξιμη δαπάνη κατά την ένταξη της επιχείρησης σε προγράμματα επιχορήγησης.

 

??????? ????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ