net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το Κρυονέρι από το Limit–Up, και θα κατευθυνθεί προς Κιούρκα, Αυλώνα, Δερβενοχώρια, Δαφνούλα, Νεοχωράκι, και κατόπιν επιστροφή.

Φιλικό Trail Ride, 23/11/2014 στη Θήβα

Εκατόν είκοσι χωμάτινα χιλιόμετρα, βατά για όλους, και μια πρώτης τάξης ευκαιρία να περάσετε όμορφα και να λασπωθείτε. Το επόμενο φιλικό Trail Ride ξεκινάει από το Κρυονέρι προς Θήβα, με επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

 
O χειμώνας μπήκε δειλά δειλά, και οι βροχές έχουν ήδη μαλακώσει τα χώματα, με την λάσπη να μας περιμένει να την πατήσουμε! 

Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου το φιλικό Trail Ride σας δίνει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να λασπωθείτε, ακολουθώντας τον δρόμο του «Αγωγού», ταξιδεύοντας off road προς Θήβα, για ένα φανταστικό κυκλάκι στα μαλακά χώματα της περιοχής.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το Κρυονέρι από το Limit – Up, και θα κατευθυνθεί προς Κιούρκα, Αυλώνα, Δερβενοχώρια, Δαφνούλα, Νεοχωράκι, όπου και θα «παίξετε» στην λάσπη του Μοσχοποδίου. Από εκεί, θα υπάρχει επιστροφή από άσφαλτο, αλλά και από χώμα για όσους έχουν ακόμη off road ορέξεις!

Εκατόν είκοσι χωμάτινα χιλιόμετρα, με αρκετές «καβάτζες», μηδενικές δυσκολίες, και μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ξαναμπούμε στο χωμάτινο ρυθμό μας.

Στον τερματισμό στο Κρυονέρι θα βραβευθούν οι σημαντικότερες και πιο ιδιαίτερες παρουσίες, οι μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, η πιο παλιά, οι Rookies, οι πιο χαμένοι κτλ…

Φυσικά θα κληρωθούν και τα δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 5+ ώρες με άνεση.

Η διοργάνωση θέλει να ευχαριστήσει όσους στηρίζουν τον όμορφο θεσμό που έχει εδώ και χρόνια θεσπίσει το Off Road Team, όπως την My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, την Michelin την Aurora Rally Equipment, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις της.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ