net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έτοιμο για παραγωγή το Benelli TNT 750!

Τα νέα για το… γέμισμα της γκάμας μοντέλων στην Benelli, τα γνωρίζαμε από το περσινό καλοκαίρι, όταν οι φωτογραφίες των πρωτότυπων TNT 900 και 750 είχαν κάνει την εμφάνιση τους. Να λοιπόν που το πρώτο της σειράς, είναι έτοιμο να λανσαριστεί στην αγορά.

 
Η φωτογραφία που βλέπετε απεικονίζει την τελική μορφή παραγωγής του TNT 750. Πρόκειται για έναν εντελώς νέο μοντέλο στην γκάμα της Benelli (το τρικύλινδρο TNT 900 προϋπήρχε και… επανακυκλοφορεί), με δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 750 κ.εκ., του οποίου η απόδοση –σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές- θα ξεπερνά τους 100 ίππους. Απόντων οποιονδήποτε άλλων πληροφοριών σε αυτό το στάδιο, αρκούμαστε στο να περιγρα΄ψουμε ότι βλέπουμε.  

Η μοτοσικλέτα είναι σαφώς naked (σώπα!), φέρει πλαίσιο αλλά και ψαλίδι τύπου χωροδικτυώματος, ενώ μπροστά διακρίνεται ένα σεβαστών διαστάσεων ανεστραμμένο πιρούνι, ευμεγέθης κάτω τιμονόπλακα και ακτινικής έδρασης δαγκάνα στα φρένα. Φαίνεται επίσης (με δυσκολία) ο δίσκος ανάγνωσης του ABS στον μπροστινό τροχό, όποτε η ύπαρξη του συστήματος είναι… σιγουράκι αλλά δεν γνωρίζουμε τι άλλα ηλεκτρονικά θα έχει ως… προίκα η μοτοσικλέτα. 

Σε κάθε περίπτωση, πέραν του ότι προστίθεται άλλος ένας ανταγωνιστής στην κατηγορία των μεσαία naked, έχουμε και μια νέα πλατφόρμα πλαισίου – κινητήρα για την Benelli και κάτι μας λέει ότι πολύ σύντομα, θα δημιουργηθούν και άλλα νέα μοντέλα πάνω σε αυτή, που θα εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο την γκάμα της εταιρείας. 

 

BENELLI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ