net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το σχέδιο παραλλαγής της μοτοσικλέτας υπό εξέλιξη μπερδεύει κάπως τα νερά, θα πιστέψουμε πάντως τον paparazzo πως πρόκειται για το Vitpilen.

Το αρχικό πρωτότυπο Vitpilen 401 ήταν σαφέστατα πολύ πιο εντυπωσιακό από αυτό που τελικά θα δούμε στην παραγωγή.

Το Λευκό Βέλος (Vitpilen) έλεγε 401, η πραγματικότητα λέει 390.

Το διαφορετικό φανάρι του πρωτοτύπου φυσικά και δεν περνά στην παραγωγή, όπως και πολλές άλλες λεπτομέρειες που μπαίνουν αβίαστα όταν το κόστος παραγωγής δεν είναι θέμα συζήτησης.

Ετοιμάζεται το Husqvarna Vitpilen παραγωγής

Συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό δοκιμαζόμενο στην Ισπανία αυτό που θεωρείται πως θα είναι το μοντέλο παραγωγής που αναλογεί στο cafe racer πρωτότυπο Vitpilen που παρουσιάστηκε πέρυσι στα διεθνή σαλόνια.

 
Ο αδιάκριτος φακός ποτέ δε χάνει την ευκαιρία, ειδικά όταν πρόκειται για μια μοτοσικλέτα που εμφανώς είναι ένα μασκαρεμένο μουλάρι δοκιμών. Κάπως έτσι ο καιροφυλακτών paparazzo συνέλαβε με τον φακό του τη μοτοσικλέτα της Husqvarna ενόσω βόλταρε στην Ισπανία ενόψει της, κατά πάσα πιθανότητα, φθινοπωρινής της παρουσίασης στο Μιλάνο ως μοντέλο παραγωγής.
Σύμφωνα με τις ως τώρα φήμες, η ΚΤΜ - τελευταία κατά σειρά ιδιοκτήτρια της Husqvarna - προτίθεται να κυκλοφορήσει υπό το έμβλημα της κάποτε σουηδικής εταιρείας μια cafe racer μοτοσικλέτα η οποία θα μοιράζεται τα περισσότερα μέρη της με το 390 Duke.

Από τη φωτογραφία βλέπουμε πως ο βαθμός ομοιότητας είναι αρκετά μεγάλος με το Duke, με την απουσία του ξεχωριστού φαναριού του πρωτοτύπου που κάνει τη μεγάλη διαφορά. Φυσικά και περιμένουμε το ξεχωριστό ρεζερβουάρ, αλλά και την ίσια σέλα που, παρέα με το χαμηλό τιμόνι αλά cafe racer, θα δώσει στη μοτοσικλέτα τον απαραίτητο χαρακτήρα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ