net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τόσο σκοτεινό, μα τόσο ξεκάθαρο.

Παίζοντας λίγο με τη φωτεινότητα και την αντίθεση της φωτογραφίας βλέπουμε κάπως καλύτερα τι κρύβει το επιτηδευμένο σκοτάδι.

Το Bellagio κινείτο από μια έκδοση του V2 στα 936 κυβικά. Λέτε να είναι αυτός ο κινητήρας που θα μετακομίσει στο V9;

Έρχεται το Moto Guzzi V9

Η Moto Guzzi προαναγγέλλει από την ιστοσελίδα της μια νέα μοτοσυκλέτα που θα αποκαλυφθεί πλήρως την πρώτη ημέρα της διεθνούς έκθεσης EICMA στο Μιλάνο. Και το όνομα αυτής, V9.

 
Η teaser φωτογραφία που δημοσιοποίησε η Moto Guzzi δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία ως προς το ποιόν της νέας μοτοσυκλέτας. Αν το όνομα V9 δεν έχει πείσει ακόμη και τον τελευταίο άνθρωπο πως εδώ έχουμε μια νέα έκδοση συγγενή των V7, δηλαδή ένα σύγχρονο sport classic με μεγαλύτερο κινητήρα, η εικόνα αναλαμβάνει να κλείσει οριστικά την κουβέντα.
Η Guzzi φυσικά δεν αποκαλύπτει ακόμη άλλες πληροφορίες ενόψει Μιλάνου, ωστόσο η ονομασία V9 μας βάζει σε σκέψεις αν εδώ έχουμε μια νέα εκδοχή του κινητήρα των 936 κ.εκ. από το Bellagio. Το custom μοντέλο της Ιταλικής εταιρείας βρίσκεται ακόμη στην αγορά και είναι το μοναδικό που φορά τη συγκεκριμένη έκδοση του εγκάρσιου αερόψυκτου V2 κινητήρα της Moto Guzzi.

Με απόδοση 75 ίππων και μια ανάσα κάτω από τα 7 κιλά ροπής, ο εύστροφος αυτός δικύλινδρος είναι ό,τι πρέπει για να συνοδεύσει τα πειθήνια και γλυκύτατα V7 με κάτι λίγο πιο ροπάτο και ισχυρό.

Θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στα νέα Triumph Bonneville που πλέον έχουν σκαρφαλώσει στα 1.200 κ.εκ. αλλά ούτως ή άλλως όλα είναι προς το παρόν εικασίες, καθώς δεν ξέρουμε πραγματικά τι κινητήρα έχει επιλέξει η Moto Guzzi για το V9. Κι αν έχει φτιάξει κάτι καινούργιο; Σε μερικές μέρες θα μάθουμε οριστικά.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ