net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Lambretta L70 θα παρουσιαστεί σύντομα, με επετειακό χαρακτήρα για την εταιρεία.

Ανακοινώθηκε νέα Lambretta

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αποτελεί το teaser ενός νέου μοντέλου Lambretta, που φέρεται ότι θα παρουσιαστεί σε λίγες εβδομάδες, με κωδική ονομασία L70.

 
Μια εταιρεία με την δική της ιστορία στον χώρο των scooters, η Lambretta ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου scooter, το οποίο θα ονομάζεται Vendetta και θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με την εταιρεία, σε 40 περίπου μέρες! 

Το scooter, το οποίο θα φέρει την κωδική ονομασία L70 –προς τιμήν των 70 ετών της εταιρείας- φέρεται να κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις -50, 125 και 180 κυβικών εκατοστών, ενώ είναι σχεδιασμένο από τον Αυστριακό οίκο Kiska Design, ο οποίος είναι πίσω από τα σχέδια των μοτοσυκλετών ΚΤΜ για τα τελευταία 24 χρόνια! 

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο. Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα, που μπορούμε να εξάγουμε προς το παρόν, είναι ότι το νέο scooter θα διατηρήσει την κλασική, διαχρονική γραμμή του με κάποιες μοντέρνες πινελιές σε αυτή. 

Συζητήση ωστόσο, έχει προκαλέσει και μάλιστα από τόσο νωρίς, η ονομασία του μοντέλου. Ας θυμηθούμε ότι παλαιότερα, η Lambretta είχε μεγάλη αντιπαλότητα με την Vespa. Επίσης, η εταιρεία επισημαίνει έντονα τα 70 της χρόνια, όπως έκανε και η Piaggio για το μοντέλο της πριν λίγο καιρό, ενώ η ίδια η ονομασία «Vendetta» σημαίνει εκδίκηση! Λέτε να σκοπεύει η Lambretta να πυροδοτήσει εκ νέου την αντιπαλότητα; 

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ