net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Erik Buell ευχαρίστησε τους φίλους της EBR στο Facebook και ελπίζει ότι σύντομα η εταιρία θα μπορεί να πηγαίνει ξανά τέρμα γκάζι.

Erik Buell: Κοιτάμε μπροστά

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Erik Buell προχώρησε σε επίσημη δήλωση για την παύση λειτουργίας της εταιρίας του ευχαριστώντας τον κόσμο για την υποστήριξη και αφήνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.

 
Αισιόδοξο το μήνυμα του Αμερικανού για το αβέβαιο μέλλον της EBR, το οποίο περιέχει παράλληλα και αρκετές αιχμές για τη γιγαντιαία Hero Moto, τόσο σε επίπεδο χρηματοδότησης από την πλευρά των Ινδών, όσο και αναγνώρισης της δουλειάς που έκανε η EBR για εκείνους.

Από ό,τι καταλαβαίνουμε πάντως η επιρροή της EBR στα μοντέλα της Hero θα είναι εμφανής και στα δίκυκλα που θα παρουσιάσει στο μέλλον, παρά το γεγονός ότι ο ινδικός κολοσσός έχει σχεδόν έτοιμο το νέο κέντρο έρευνας και εξέλιξης, στην Ινδία, στο οποίο θα απασχολούνται περίπου 600 άτομα.

Ας δούμε όμως τι έγραψε ο Erik Buell:

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβα μετά την ανακοίνωση ότι η EBR διέκοψε τη λειτουργία της. Αυτή είναι μια δύσκολη ώρα και τα σχόλιά σας σημαίνουν πολλά για μένα προσωπικά αλλά και για την ομάδα της EBR που έκανε τόσο καταπληκτική δουλειά τα τελευταία πολύ έντονα χρόνια.

Χωρίς αμφιβολία, ήταν μια υπέροχη «βόλτα», που είχε την αίσθηση του μακρύτερου σε διάρκεια γύρου κατατακτήριων δοκιμών όλων των εποχών. Και μετά, εκεί που ξέραμε ότι ήμαστε έτοιμοι να κάνουμε ρεκόρ, «πέσαμε» στην τελευταία στροφή… τώρα πρέπει να μπούμε πάλι στην πίστα, να κοιτάξουμε μπροστά και να θυμόμαστε όλα αυτά τα πράγματα που κάναμε σωστά για τόσες πολλές στροφές. 

Δυστυχώς στο τέλος κάναμε τόσα πολλά με ελάχιστη χρηματοδότηση, αλλά αυτό δεν μειώνει αυτά που καταφέραμε. Παρουσιάσαμε τα παγκοσμίου επιπέδου αμερικάνικα superbikes 1190RS, 1190RX και 1190SX, ενώ την ίδια στιγμή κάναμε επαναστατική δουλειά για την Hero δουλεύοντας πάνω στα HX250R, Leap, SimplEcity, iON, RnT και πολλά άλλα, αλλά και σε πρωτότυπα που δεν έχουν παρουσιαστεί. Όλα έφεραν τη σφραγίδα της EBR στην καινοτομία και τον σχεδιασμό και η Hero έχει πλέον νέα τεχνολογία που θα τους ωθήσει σημαντικά στο μέλλον. Αλλά στο τέλος όλα αυτά ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας και γι αυτό λυπούμαστε και είμαστε στενοχωρημένοι.

Θέλω να ξέρετε ότι, κοιτάζοντας μπροστά, είμαι 100% συγκεντρωμένος στο να βοηθήσω τον διαχειριστή να μεγιστοποιήσει την αξία της EBR, για να επωφεληθούν όλοι. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε ο νέος οργανισμός να είναι σε θέση να υποστηρίξει, πρώτα από όλα, τους εμπόρους και τους πελάτες και στη συνέχεια θα βοηθήσω για να βρεθούν επενδυτές ώστε να φτάσει να λειτουργεί ξανά τέρμα γκάζι.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, σημαίνει πολλά. Μείνετε συντονισμένοι-δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, αλλά πάντα πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται.»

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ