net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To προϋπάρχον μοντέλο Sport Glide.

Επιστρέφει το Sport Glide;

Μια κατοχύρωση στην οποία η Harley-Davidson αναφέρει το όνομα “Sport Glide” έγινε η αρχή για φήμες περί επιστροφής του κλασικού τουριστικού μοντέλου της εταιρείεας, το οποίο είχε κυκλοφορήσει πρώτη φορά, το 1983.

 
Η κλασική των κλασικών εταιρεία μοτοσυκλετών, ετοιμάζει την επιστροφή ενός από τα… κλασικά της μοντέλα; Από ότι φαίνεται, ναι! Σύμφωνα με φήμες τις οποίες δημοσιεύει το βρετανικό Morebikes, η Harley-Davidson προέβη σε κατοχύρωση του ονόματος «Sport Glide», το οποίο «θα αναφέρεται σε μοτοσυκλέτα και στα τμήματα αυτής», σύμφωνα με την πατέντα. Όπως είναι φυσικό, έγινε αμέσως λόγος για ετοιμασία ενός νέου μοντέλου, και όχι άδικα. 

Αν οι φήμες αληθεύουν, τότε μιλάμε για την επιστροφή ενός κλασικού τουριστικού μοντέλου, το οποίο είχε παρουσιαστεί στην αγορά το 1983 και καταργήθηκε δέκα χρόνια αργότερα. Ακόμα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά θεωρείται μάλλον βέβαιο ότι θα ένα τουριστικό μοντέλο μεσαίου κυβισμού, βασισμένο στα τρέχοντα μοντέλα Street 750. 

Εαν οι φήμες αληθεύουν λοιπόν, θα δούμε μια αρκετά σημαντική μοτοσυκλέτα από την Harley-Davidson στην νέα της γκάμα! Περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες!  

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ