net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Katja Poensgen επιστρέφει με την Ιndian.

Η Katja Poensgen επιστρέφει με την Ιndian.

Η Katja Poensgen επιστρέφει με την Ιndian.

Επιστρέφει δριμύτερη

Η πρώην αναβάτρια της Grand Prix, Katja Poensgen, υπέγραψε στις 10 Ιουνίου με την Indian για να οδηγεί μοτοσυκλέτες της εταιρείας. Μετά από τις δυο θεαματικές νίκες της, αύξησε τη δημοτικότητα της μάρκας στην Ευρώπη κατακόρυφα.

 
Η Poensgen δεν είναι η πρώτη φορά, που σημειώνει επιτυχίες. Είναι, όμως, η μόνη γυναίκα που έχει τα προσόντα να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 250 κ.εκ. και η μόνη αναβάτρια, που έχει πάρει βαθμούς σε αυτή τη κατηγορία.

Στις φωτογραφίες θα δείτε τα επίσημα αποτελέσματα από την προσπάθειά της το 2001 στο Ιταλικό  Grand Prix 250 κ.εκ. και την ίδια να οδηγεί μια Aprilia Dark Dog 250 κ.εκ.

Το 2004, η Poensgen τερμάτισε την καριέρα της στο Grand Prix και έγινε τηλεπαρουσιάστρια στη Γερμανία. Το 2012 επέστρεψε στους διεθνείς αγώνες με τη γερμανική ομάδα αγώνων, Münch Racing, τερματίζοντας δεύτερη στους αγώνες «FIM e-Power International Championship». Πράγματι, η Poensgen  τον Ιούνιο του 2012 βρέθηκε να προηγείται στην κατάταξη του αγώνα «Hungaroring». Αν και ο αγώνας δεν είχε το επίσημο status παγκόσμιου πρωταθλήματος, ήταν ο πιο σημαντικός αγώνας ηλεκτρικών μοτοσυκλετών στον κόσμο την εποχή εκείνη.
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ