net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η λιανική τιμή της έκδοσης SL θα κυμαίνεται στα 17.860 ευρώ με αιχμηρό παρμπρίζ, πολυτελείς ζάντες και το infotainment kit της Polaris.

Διαθέτει ABS, ηλεκτρονικό σταμπιλιζατέρ, traction control, διπλά ψαλίδια με ανεξάρτητες αναρτήσεις, αντιστρεπτική δοκό, υποβοήθηση τιμονιού που μεταβάλλεται με την ταχύτητα και άλλα πολλά.

Το infotainment kit της Polaris περιλαμβάνει οθόνη, ράδιο, ηχεία και κάμερα!

Η βασική έκδοση ζυγίζει 755 κιλά, ενώ η SL είναι ελάχιστα βαρύτερη.

Επίσημη παρουσίαση Polaris Slingshot

Στις 27 Ιουλίου παρουσιάστηκε το νέο sport και πολύ ιδιαίτερο τρίκυκλο όχημα Slingshot (σφεντόνα) της Polaris, με κινητήρα 2.500κ.εκ., υψηλή τεχνολογία και τιμή που θα κυμαίνεται στα 14.885 ευρώ.

 
Ήταν προβλεπόμενο πως η Polaris θα βγάλει δύο εκδόσεις του Slingshot, με τα επιπλέον αξεσουάρ να είναι η μόνη διαφορά μεταξύ τους. Τόσο το Slinghsot όσο και το Slingshot SL, διαθέτουν ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως οι μελλοντικοί αγοραστές που θέλουν την κορυφαία έκδοση του Slingshot, σίγουρα θα στραφούν στο SL. Η λιανική τιμή της έκδοσης SL θα κυμαίνεται στα 17.860 ευρώ (23.999 δολάρια) με αιχμηρό παρμπρίζ, πολυτελείς ζάντες και το infotainment kit της Polaris που περιλαμβάνει αδιάβροχη οθόνη, ράδιο, ηχεία και κάμερα!

Η Σφεντόνα της Polaris τροφοδοτείται από έναν DOHC VVT κινητήρα 2.384 κυβικών εκατοστών, με όριο τις 7.000 στροφές ανά λεπτό, παράγοντας 173 άλογα στις 6.300 σ.α.λ. και 22,9kgm ροπής στις 4.700 σ.α.λ. Το κιβώτιο είναι 5 ταχυτήτων, με όπισθεν και μονόδισκο συμπλέκτη.

Διαθέτει επίσης, ABS, ηλεκτρονικό σταμπιλιζατέρ, traction control, διπλά ψαλίδια με ανεξάρτητες αναρτήσεις, αντιστρεπτική δοκό και υποβοήθηση τιμονιού που μεταβάλλεται με την ταχύτητα, roll bars αλουμινίου και χαμηλού ύψους ελαστικά τα οποία η Polaris ζήτησε από την εταιρία Kenda να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ειδικά για το Slingshot.

Η βασική έκδοση ζυγίζει 755 κιλά, ενώ η SL είναι ελάχιστα βαρύτερη. Και οι δύο εκδόσεις έχουν 12.7 πόντους απόσταση από το έδαφος ενώ διαθέτουν ακόμη, full LED σώματα φωτισμού.

Στα επιπλέον αξεσουάρ του Slingshot μπορεί κανείς να βρεί αντρικές και γυναικείες εμφανίσεις(!), όμως μέχρι στιγμής μόνο δύο είναι διαθέσιμες, σε χρώματα μεταλλικού ασημί και κόκκινο για την έκδοση SL.

Δείτε ΕΔΩ το video του νέου Slingshot για το 2015

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ