net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα δούμε επικοινωνία με την μορφή κειμένου στα όργανα των μοτοσυκλετών των Moto GP; Ίδωμεν!

Επικοινωνία στα όργανα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ήδη η συζήτηση για ένα νέο σύστημα επικοινωνίας στα όργανα των μοτοσυκλετών Moto GP, το οποίο θα απεικονίζει μηνύματα για τους αναβάτες από την ομάδα!

 
Φαίνεται ότι το ζήτημα της επικοινωνίας αναβάτη-ομάδας απασχολεί ιδιαίτερα τον χώρο των Moto GP. Σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον νέο, φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει μια συζήτηση σχετικά με την βιωσιμότητα ενός συστήματος επικοινωνίας, που θα χρησιμοποιεί τα όργανα της μοτοσυκλέτας για να απεικονίσει το μήνυμα της ομάδας προς τον αναβάτη. 

Ο τεχνικός διευθυντής των Moto GP, Danny Aldridge, δήλωσε ότι οι συζητήσεις είναι ακόμη «σε πολύ πρώιμο επίπεδο» σχετικά με το αν τα μηνύματα που θα στέλνονται στους αναβάτες θα είναι πιο σύνθετα και πολύπλοκα. Προς το παρόν, στα όργανα των αναβατών μπορούν να εμφανίζονται κάποια βασικά μηνύματα από την επιτροπή του αγώνα και όχι από τις ομάδες τους, όπως ειδοποίηση αν έκαναν άκυρη εκκίνηση ή αν βγήκε κόκκινη σημαία. 

Τα πιο πολύπλοκα μηνύματα αναφέρεται ότι θα αυξήσουν και το θέαμα για τους τηλεθεατές, δίνοντας μια ακόμη «ματιά» στην δράση αλλά και στο τι συμβαίνει στους αγώνες και στις ομάδες. 

Οι συζητήσεις αναφέρονται σε μηνύματα κειμένου, τα οποία θα πρέπει να μεταφέρουν μια συγκεκριμένη πληροφορία στον αναβάτη, όπως π.χ. να έρθει στα Pits ή να ενημερωθεί για την χρονική διαφορά του από τους άλλους αναβάτες. Ο αναβάτης θα μπορεί να λαμβάνει μέχρι και τέσσερα μηνύματα στο γύρο, ένα κάθε φορά που η μοτοσυκλέτα του θα περνά από τους πομποδέκτες του κάθε sector της πίστας. 

Προς το παρόν, οι αντιδράσεις των αναβατών είναι ανάμικτες, με τους Rossi και Dovizioso να είναι υπέρ, τους Marquez, Laverty να είναι κατά, ενώ οι Crutchlow και Vinales επιφυλάσσονται... Ποια είναι η δική σας γνώμη; 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ