net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με τα λίγα νέα αισθητικά στοιχεία, δύσκολα θα διακρίνει κάποιος τις αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Αισθητικές οι αλλαγές

Η ρετρό μοτοσικλέτα της Honda που επανέφερε στο προσκήνιο τις κλασσικές αερόψυκτες τετρακύλίνδρες αξίες του παρελθόντος, πρόκειται - όπως όλα δείχνουν- να ανανεωθεί στα σημεία.

 
Ως προάγγελος αυτής την ανανέωσης φέρεται το Honda CB Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση του Τόκυο τον Οκτώβριο. Η μοτοσικλέτα αυτή αποτελεί,  σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, την επόμενη γενιά του CB1100, έχοντας κάποιες αισθητικές αλλαγές. 

Το ρεζερβουάρ παρουσιάζεται πιο "μυώδες" και "ανάγλυφο" σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, ενώ τα πλαϊνά καπάκια στην "διασταύρωση πλαισίου και υποπλαισίου, είναι βαμμένα έτσι ώστε να δείχνουν αλουμινένια. Λίγο πιο μπροστά τα καλύμματα στο φιλτροκούτι δέστηκαν ένα κάθετο "σιρίτι" χρωμίου, ενώ περισσότερο χρώμιο υπάρχει επίσης στον πίνακα οργάνων και στο μονό προβολέα. 

Τις αλλαγές συμπληρώνουν η νέα σέλα , οι χειρολαβές του συνεπιβάτη, που από αλουμινένιες γίνονται και αυτές χρωμίου, καθώς και οι επανασχεδιασμένες βάσεις των μαρσπιέ. 

Το CB Concept παρουσιάστηκε ως μια άσκηση customizing στο Tokyo, ωστόσο οι αλλαγές που έφερε ήταν κάπως "μετριοπαθείς" για να δικαιολογήσουν το πρόσχημα που χρησιμοποίησε η Honda για να καλύψει την ανανέωση. 

Ως εκ τούτου, αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς CB1100 που θα φέρει τις αλλαγές που αναφέραμε πιο πάνω.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ