net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα παιχνίδι δημιουργημένο για τους λάτρεις των αγωνιστικών Video Games αλλά και της Ducati!

Επετειακό Ducati videogame!

Για τον εορτασμό των 90 χρόνων της Ducati στον χώρο της μοτοσυκλέτας, η Milestone ανέπτυξε ένα video game που δίνει στον παίκτη την ευκαιρία να «οδηγήσει» πολλά από τα ιστορικά μοντέλα της εταιρείας, σε πίστες όλου του κόσμου.

 
Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις των video games αλλά και της ιταλικής Ducati. Για τον εορτασμό των 90 χρόνων της εταιρείας, η Milestone Studios, η μεγαλύτερη Ιταλική εταιρεία παραγωγής video games και δημιουργός του «RIDE» δημιούργησε ένα παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας, αφιερωμένο στις μοτοσυκλέτες του Borgo Panigale, με ονομασία «Ducati-90th Anniversary The Official Video Game»

Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος σε ψηφιακά καταστήματα από τον Ιούνιο, ενώ θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και Windows, μέσω της πλατφόρμας Steam. 

Το παιχνίδι θα δίνει στον παίκτη την δυνατότητα να οδηγήσει εικονικά 39 διαφορετικά μοντέλα Ducati, από όλες τις ιστορικές περιόδους της εταιρείας: από τα πρώτα μοντέλα της δεκαετίας του 50, όπως το 125 Desmo, μέχρι τα τελευταία superbikes, όπως τα 848, Panigale 1199 Superleggera και την αγωνιστική Desmosedici GP15! 

Στις συνολικά 13 πίστες που περιλαμβάνει το παιχνίδι, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να αγωνιστεί σε σιρκουί δημόσιου δρόμου, όπως το Stelvio Park και την Γαλλική Riviera, αλλά και σε πιστά αποδιδόμενες πίστες αγώνων ανά τον κόσμο, όπως η Imola, το Magny Cours και το Donington Park. Επίσης μέρος του παιχνιδιού θα είναι και η πίστα του Misano «Marco Simoncelli», μια πίστα ιδιαίτερης σημασίας για την Ducati, μιας και εκεί φιλοξενείται η World Ducati Week, η εκδήλωση που προσελκύει Ducatisti από όλον τον κόσμο! 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ