net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η διχρωμία μαύρο-κόκκινο παρουσιάστηκε ειδικά για την 40η επέτειο των Gold Wing.

Το επετειακό F6B θα είναι διαθέσιμο σε σκούρο ματ γκρι.

Στους ανοιχτούς χρωματισμούς το πλαίσιο είναι βαμμένο γκρι.

Στο κλειδί υπάρχει η ανάλογη ετικέτα για τα 40 χρόνια.

Όπως επίσης και στην τεράστια δερμάτινη πλάτη του συνεπιβάτη.

Πλακέτα και στη κεντρική κονσόλα της Gold Wing.

Επετειακές εκδόσεις Honda Goldwing

Οι Gold Wing σβήνουν του χρόνου 40 κεράκια και η ιαπωνική εταιρία το γιορτάζει με τη δημιουργία επετειακών εκδόσεων τόσο για την «κλασική» GL 1800 όσο και για το bagger F6B.

 
Συγκεκριμένα και σε σχέση με τη… βασική έκδοση η επετειακή Gold Wing είναι διαθέσιμη σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς και θα φέρει σήματα για την 40η επέτειο τόσο πάνω της όσο και στο κλειδί. Από τα τέσσερα διαθέσιμα χρώματα (λευκό, μαύρο, ασημί και κόκκινο-μαύρο) ξεχωρίζει η διχρωμία που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση με το αλουμινένιο πλαίσιο των δύο δοκών να είναι βαμμένο μαύρο.
Τη λογική της επετειακής έκδοσης ακολουθεί και η Gold Wing F6B που φέρει επίσης επετειακά σήματα. Επίσης το μοντέλο θα φέρει πλέον στον εξοπλισμό της cruise control αλλά και όπισθεν.

Χαρακτηριστικό που κάνει τις Goldwing να ξεχωρίζουν είναι ο ιδιαίτερα πλούσιος τους. Σε αυτόν, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται θεμαινόμενη σέλα-γκριπ, cruise control, Surround sound ηχοσύστημα 6 ηχείων με ισχύ 80W, συνολική χωρητικότητα αποθηκευτικών χώρων που ανέρχεται στα 150 λίτρα και όπισθεν.

Το μακροβιότερο μοντέλο της Honda στην Ευρώπη, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1975 με στόχο ωστόσο την αγορά των Η.Π.Α. Τότε ήταν γυμνό και ο flat  κινητήρας ήταν «μόλις» 1000 κ.εκ. και 4κύλινδρος. Το 1987 ήταν που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά o flat six με χωρητικότητα 1.500 κ.εκ. Η σημερινή γενιά Gold Wing παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2001, ύστερα από την ολοκλήρωση οχτώ χρόνων έρευνας και εξέλιξης. Το μοντέλο ανανεώθηκε για πρώτη φορά το 2011 ενώ τα τελευταία δύο χρόνια η γκάμα εμπλουτίστηκε τόσο με το F6B όσο και με το F6C.

Η Gold Wing είναι η μοναδική μοτοσικλέτα μέχρι σήμερα που φέρει στον προαιρετικό εξοπλισμό της και αερόσακο ασφαλείας σε περίπτωση σύγκρουσης. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ