net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Alvaro Bautista αναβάτης της Pull&Bear Aspar Ducati!

Εντυπωσίασε ο Bautista

Πόλυ θετικές εντυπώσεις άφησε ο Alvaro Bautista λόγω της απόδοσης του στα δοκιμαστικά της πίστας της Sepang στην Μαλαισία.

 
O αναβάτης μετά από μία χρονιά στην Aprilia όπου και έδειξε ότι έχει προοπτικές φέτος βρίσκεται στην Pull&Bear Aspar Ducati με την οποία κατάφερε στα δοκιμαστικά στην πίστα της Sepang να καταλήξει στην 7η θέση.

Σε δηλώσεις του είπε πως κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών ένιωθε απόλυτα συγκεντρωμένος και πως του φαινόταν ότι το χειμερινό διάλειμμα ήταν σαν να μην έγινε ποτέ.

Συγκεκριμένα ο Alvaro Bautista είπε πως: «Στην Αυστραλία θα δούμε αν έχουμε τις βάσεις για να βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο όριο από τόσο νωρίς. Δεν είναι εύκολο να κάνεις χρόνο κάτω από δύο λεπτά ειδικά τώρα που έχω μία νέα μοτοσυκλέτα στα χέρια μου και με τόσες βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν. Τις τρείς ημέρες των δοκιμαστικών δουλέψαμε στους ρυθμούς μου και προσπάθησα έχω συνέπεια ώστε να μπορέσω να μάθω την μοτοσυκλέτα μου γρηγορότερα. Ο συνολικός μου χρόνος είναι πολύ ενθαρρυντικός και πιστεύω πως τα δοκιμαστικά ήταν πολύ παραγωγικά!»


 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ