net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αν η Jaguar αποφάσιζε ποτέ να δημιουργήσει μια μοτοσικλέτα ίσως θα έπρεπε να ρίξει πρώτα μια ματιά στο concept του Tamas Jakus.

Οι γραμμές του μπικίνι φέρινγκ ακολουθούν εκείνες του εμπρός μέρους του υπερ-αυτοκινήτου της Jaguar

Μίνιμαλ το σχέδιο της ουράς και δερμάτινη κλασική επένδυση για τη σέλα.

Η μοτοσικλέτα και η εντυπωσιακή ομολογουμένως πηγή έμπνευσης. Διακρίνετε τις ομοιότητες;

Εντυπωσιακό concept Jaguar 7MC

Από όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, το σήμα- όνομα της Jaguar είναι αυτό που «κάθεται» ίσως πιο σωστά στα μάτια και τα αυτιά ενός «μηχανόβιου». Τι θα λέγατε για μια δίτροχη Jaguar όπως αυτό το εντυπωσιακό concept;

 
H Jaguar μπορεί να μην σκέφτεται καν την παραγωγή μοτοσικλέτας, ωστόσο, αυτό το έκανε ο Ούγγρος σχεδιαστής Tamas Jakus της JAKUSA Design. Έμπνευση για τον Jakus αποτέλεσε το εξίσου εντυπωσιακό υπερ-αυτοκίνητο F-TYPE Project 7 της Jaguar και βάση για τη δική του δημιουργία το επίσης βρετανικό Triumph Speed Triple. Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες στο σχέδιό του ο Jakus «υιοθετεί» ακόμη και τη σχεδίαση των ζαντών του F-TYPE, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από ανθρακονήματα. Αν και η μοτοσικλέτα του Jakus υπάρχει προς το παρόν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας δεν θα ήταν άσχημη ιδέα για την Jaguar να προχωρήσει σε μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής, αφού η βάση υπάρχει και είναι και αμιγώς βρετανική!

 

CONCEPT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ