net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μυστήριο του νέου streetfighter της CRP θα λυθεί σε λίγους μήνες, στην έκθεση της EICMA

Φημολογείται πως ο κινητήρας του θα είναι βασισμένος στο Ego, το ηλεκτρικό suberbike της εταιρίας, που παρουσιαστηκε πριν μερικά χρόνια

Energica Eva: Νέο ηλεκτρικό streetfighter

Το δεύτερό της μοντέλο, με όνομα Eva και μορφή streetfighter, ετοιμάζεται να αποκαλύψει η CRP, τρία χρόνια μετά την παρουσίαση του ηλεκτρικού superbike Energica Ego -με απόδοση 134 ίππων και αυτονομία τα 150 χλμ.

 
Λίγους μήνες πριν την επόμενη έκθεση μοτοσικλέτας της EICMA, η ιταλική εταιρία CRP, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει και δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο, αυτή τη φορά με το όνομα Eva.

Το μόνο στοιχείο που υπάρχει στη διάθεση του κοινού είναι... μια σκιά, που αποκαλύπτει μόνο το περίγραμμα ενός γυμνού streetfighter στο επίσημο site της CRP, με την δοκιμασμένη συνταγή παρουσίασης τώρα τελευταία (βλέπε Ducati, Midual κ.α.).

Βέβαια, φημολογείται πως θα είναι βασισμένο στο Energica Ego που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Μιλάνο πριν από μερικά χρόνια. Πιθανότατατα, λοιπόν, να διαθέτει τον PMAC κινητήρα του -με την μπαταρία των 11,7kWh- ο οποίος αποδίδει περίπου 134 ίππους με 150 ώρες αυτονομία.

Με παρόμοια γυμνά ηλεκτρικά μοντέλα όπως το Brammo Empulse R και το SR της δημοφιλούς Zero, η ιταλική εταιρία από την Modena, φαίνεται να θέλει να μπει στον ανταγωνισμό με κάτι ακόμα πιο άγριο!






 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ