net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Γιάννης Περιστεράς στο αγωνιστικό του καρτ...

...και εδώ σε ένα χαλαρό στιγμιότυπο...

Η στιγμή που ο Γιάννης Περιστεράς κάνει το γύρο της Πάτρας στην μοτοσυκλέτα του, μπροστά σε 50.000 άτομα!

Εμφάνιση στο PICK Πάτρας

Δυναμική εμφάνιση και στο 8o P.I.C.K. Patras πραγματοποίησε ο ανερχόμενος μικρός αναβάτης Γιάννης Περιστεράς, ο οποίος οδήγησε καρτ!

 
Δεν πρόλαβε να κατέβει από το βάθρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας ο Γιάννης Περιστεράς την προηγούμενη εβδομάδα και βρέθηκε στο 8ο P.I.C.K. Patras Λουξ Cola προκειμένου να πάρει μέρος στον αγώνα της κατηγορίας Micro Rotax.H παρουσία του στην Πάτρα συνδυάστηκε και με έναν τιμητικό γύρο με την μοτοσυκλέτα του, στους κλειστούς δρόμους της Πάτρας μπροστά σε 50.000 κόσμο και σε Πανελλήνια τηλεοπτική κάλυψη. 

Στα βήματα του V.Rossi στο Isle of man ο μικρός Γιάννης τιμήθηκε και τίμησε με την παρουσία την γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πάτρα γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές του επιτυχίες σε Ελλάδα και Ιταλία.Οι συνεχόμενοι αγώνες δεν φάνηκαν να τον πτόησαν, καθώς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και στον αγώνα καρτ της κατηγορίας Micro φθάνοντας μια ανάσα από ένα ακόμα βάθρο μέσα σε λίγες μέρες. 

Στον αγώνα του P.I.C.K. πήρε μέρος με την υποστήριξη της Maitos Kart Racing Team με σασί Kosmic και μοτέρ Rotax Micro. Στα ελεύθερα χρονομετρημένα του Σαββάτου πέτυχε πρώτο χρόνο ενώ στα επίσημα χρονομετρημένα κατάφερε να βρεθεί στην 3η θέση της εκκίνησης του grid για τον ημιτελικό.Στον ημιτελικό τερμάτισε 4ος καταφέρνοντας να σπάσει και το φράγμα των 45sec στο γυρολόγιο του, ενώ ο τελικός τον βρήκε στην ιδιαίτερα τιμητική 5η θέση μιας κατηγορίας όπου συμμετείχαν 14 κορυφαίοι μικροί πιλότοι από όλη την Ελλάδα.

Η LIQUI MOLI χορηγός του Γιάννη Περιστερά είχε μια δυναμική παρουσία στον χώρο των PITS στην κεντρική πλατεία της Πάτρας φιλοξενώντας στην τέντα της την μηχανή του αναβάτη και οδηγού αγώνων καρτ Γιάννη Περιστερά όπου πλήθος κόσμου τον επισκέφθηκε για να τον συγχαρεί και να τον γνωρίσει από κοντά.

Πάντα δίπλα στον μικρό Γιάννη ο πατέρας του Νίκος Περιστεράς όπου φροντίζει να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα του, κοσμώντας με το ήθος και την παρουσία του τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
 
Χορηγοι επικοινωνίας: motograndprix.gr, Kartnews.gr,  moto & bike, bikerspirit.net mototriti.gr on2wheels Bikeit.gr riderstv.gr
 
 
Peristeras Moto Tyres
OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:
Dunlop Moto Racing Tyres
Dunlop Kart Racing Tyres
Chicken Hawk moto & kart Warmers 
Gerbing Heated Clothes 

 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ