net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μία ακόμη ιδιωτική συλλογή προστέθηκε στο δίκτυο του Ελληνικού Μουσείου Μοτοσικλέτας.

Ελληνικό Μουσείο Μοτοσικλέτας: Νέες συνεργασίες

Το Μουσείο Motorcycle Яepublik έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μια πρωτοβουλία δημιουργίας δικτύου συνεργασίας μεταξύ μουσείων και ιδιωτικών συλλογών μοτοσυκλέτας σε όλο τον κόσμο, το οποίο διευρύνεται συνεχώς.

 
Με αυτή την κίνηση, το Motorcycle Яepublik θέλει να προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους αγαπούν την μοτοσικλέτα, να θαυμάσουν διαδικτυακά πολύ όμορφες και σπάνιες συλλογές ιστορικών δικύκλων, τις οποίες δεν θα μπορούσαν να δουν διαφορετικά. Επίσης, αυτή η κίνηση αποσκοπεί στο να μεγαλώσει το ενδιαφέρον του κοινού για τις κλασικές μοτοσικλέτες, έτσι ώστε όταν κάποιοι βρεθούν στις αντίστοιχες περιοχές, να επισκεφτούν τα συνεργαζόμενα μουσεία και συλλογές και να δουν τα ιστορικά δίκυκλα διά ζώσης. Απώτερος στόχος αυτής της κίνησης είναι να διευρυνθεί το δίκτυο όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η αρχή έγινε με φίλους (μουσεία και κατόχους ιδιωτικών συλλογών) των ανθρώπων του Motorcycle Яepublik και οι πρώτες τέσσερις συνεργασίες είναι οι εξής:


-Θεματική συλλογή Moto Guzzi [Collezione Guzzi Brunelli]



Τελευταία συνεργασία που προστίθεται στον κατάλογο του Ελληνικού Μουσείου Μοτοσικλέτας είναι η Συλλογή Μοτοσικλετών Maróti. Πρόκειται για μια ειδική συλλογή, μοτοσυκλετών κατασκευασμένων στην Ουγγαρία, με μάρκες όπως οι Pannonia, Csepel και Danuvia. Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες αυτών των μουσείων και συλλογών και μπείτε σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο δίτροχη ιστορία!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ