net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκτός από τον αγώνα της Αργεντινής θα μείνει ο Cal Crutchlow λόγω των πόνων που νιώθει στο δεξί του χέρι.

Έξω ο Crutchlow, μέσα ο Pirro

Ο Βρετανός αναβάτης της Ducati δεν θα αγωνιστεί τελικά στο τρίτο γύρο του Π.Π. MotoGP εξαιτίας των πόνων που νιώθει στο χέρι του λόγω της πτώσης που είχε στο Austin. Αντικαταστάτης του ο Pirro.

 
Ειδικότερα, μετά την πτώση του Cal Crutchlow στον αμερικάνικο γύρο στο Austin του Texas, οι γιατροί διέγνωσαν εξάρθρωση του μικρού δακτύλου στο δεξί χέρι του Βρετανού. Περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν και ένα μικρό κάταγμα με αποτέλεσμα ο αναβάτης να υποβληθεί σε εγχείρηση για να τοποθετηθεί βίδα που θα σταθεροποιούσε το δάκτυλό του. Ο Crutchlow ήθελε πολύ να τρέξει στην πίστα Termas de Rio Hondo της Αργεντινής την οποία και γνωρίζει από τις δοκιμές που πραγματοποίησε εκεί πέρσι. Ωστόσο οι πόνοι που νιώθει στο χέρι του δεν θα του επιτρέψουν τελικά να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα αφού δεν μπορεί να φρενάρει όσο δυνατά θέλει. Ο Βρετανός θα επιστρέψει στην Αγγλία για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που παρακολουθεί ώστε να είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα στην Ισπανία. 

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος που απογοητεύω την ομάδα με αυτόν τον τρόπο γιατί πραγματικά ανυπομονούσα να αγωνιστώ στην Αργεντινή. Την Τρίτη μετά τον αγώνα στο Austin έκανα εξετάσεις στο χέρι μου και είδαμε ότι το δάκτυλό μου ήταν ακόμη εξαρθρωμένο από την πτώση και είχε και σπάσιμο και ο Dr Chao αποφάσισε να του βάλει μια βίδα για να το σταθεροποιήσει. Δυστυχώς ο πόνος που νιώθω είναι μεγάλος στο δεξί μου χέρι, ειδικά στις αρθρώσεις και δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ αυτό το Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο Βρετανός. 

Αντικαταστάτης του Crutchlow στον γύρο της Αργεντινής που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (26-27 Απριλίου) θα είναι ο  Ιταλός αναβάτης δοκιμών της ομάδας, Michele Pirro.

Φωτογραφία: MotoGP

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ