net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O καλλιτέχνης επί το έργον. Ναι, βαριά η μοτοσικλέτα για ΜΧ, συμφωνούμε. Όμως... τόσο όμορφη!

Αξεπέραστη κακία, φοβερό αισθητικό αποτέλεσμα. Όγκος, πλάτος, και τέσσερα προβολάκια με πολύ τσαμπουκά.

Με κοιτάς που σε κοιτώ; Ναι, ΜΧ με το logo Moto Guzzi. Τι το περίεργο βρίσκεις;

Μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια δείχνουν οι βάσεις για τους προβολείς.

Δύο τελικά, στο στιλ του Aprilia ΜΧV, όμως πιο μεγάλα σε όγκο.

Φοβερό, αλουμινένιο ρεζερβουάρ, φτιαγμένο στο χέρι, με παράκεντρη τάπα. Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μας.

Σύγχρονα τα universal όργανα που χρησιμοποιούν όλες οι μεγάλες μοτοσικλέτες της Guzzi, τοποθετημένα πάνω στο ρεζερβουάρ!

Πω πω φρενάρες! Ακτινικές δαγκάνες της Brembo, πιθανώς μονομπλόκ.

Ο σύγχρονος, εγκάρσια τοποθετημένος κινητήρας V2 της Guzzi στην καρδιά του κτήνους.

Η τελική μετάδοση με άξονα, κι ένας πανέμορφος κόκκινος λεβιές φρένου.

Guzzi και τέχνη. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα μαέστρο!

Κόκκινο εσωτερικά το μαρσπιέ; Σλουρπ.

Εκπληκτικό Special Μοtοcross Moto Guzzi!

Με βάση ένα Moto Guzzi Stelvio, ο Bruno Birbes από την Brescia κατασκεύασε μια απίθανη μοτοσικλέτα Motocross, που τσακίζει κόκκαλα με το design της!

 
Δεν έχουμε λόγια! Όχι κυριολεκτικά δεν έχουμε, γιατί δεν γνωρίζουμε πολλά για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα. Το μόνο που ξέρουμε είναι η διεύθυνση του Bruno Birbes στο facebook, στην οποία έχει δημοσιεύσει 26 φωτογραφίες από την special κατασκευή του.

Ψάχνοντας λίγο στο internet βρήκαμε πως ο Bruno Birbes έτρεχε παλιότερα αγώνες Off-Road με μοτοσικλέτα της... Puch μεταξύ άλλων, ενώ είχε συμμετάσχει και στο ράλι Paris-Dakar καβάλα σε μια BMW. Τέλος από ότι φαίνεται έχει ξαναπαρουσιάσει πρωτότυπα μοντέλα βασισμένα σε Guzzi.

Τι μοτοσικλετάρα έφτιαξε ο άνθρωπος! Ποιος νοιάζεται για το γεγονός πως δεν θα τρέξει ποτέ σε πίστα MX. Σε design είναι ένα έργο τέχνης, και ως έργο τέχνης δεν χρειάζεται λόγο ύπαρξης. Ο Birbes πήρε ένα Moto Guzzi Stelvio (μην το δέσετε και κόμπο... απλώς υποθέτουμε ότι πήρε ένα Stelvio, γιατί στο προφίλ του φαίνεται να κάνει παντιλίκι με ένα Stelvio), το έγδυσε και άρχισε τις μετατροπές.

Πέταξε τους προβολείς, έβαλε μπροστινό φτερό MX από Aprilia MXV, αλλά με logo Moto Guzzi, έφτιαξε το δικό του ρεζερβουάρ, ταίριαξε 4 μικρά προβολάκια στο κτήνος, έβαλε διαφορετικά κάγκελα στο μοτέρ, άλλο υποπλαίσιο... και τι δεν έκανε! Ακόμα και ο κινητήρας δείχνει μυστήριος, αφού οι κεφαλές δεν είναι του Stelvio, αλλά μάλλον προέρχονται από... Breva, καθώς διαθέτουν την χαρακτηριστική μαύρη ρίγα στη μέση. Το μπροστινό ανάποδο πιρούνι θυμίζει εκείνο του Stelvio, όμως οι δαγκάνες των φρένων είναι διαφορετικές, μάλλον monoblock, από άλλη μοτοσικλέτα.

Στο διαδίκτυο υπάρχει και ένα σύντομο βίντεο της μοτοσικλέτας, στο οποίο η κάμερα την περιτριγυρίζει, αλλά δυστυχώς το βίντεο σταματάει καθώς η μοτοσικλέτα αρχίζει να τσουλάει! Μόλις μάθουμε περισσότερα στοιχεία για το απίθανο αυτό δημιούργημα, θα σας ενημερώσουμε.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ