net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην αντεπίθεση ενάντια στους επικριτές του ο Jorge Lorenzo!

Έκλεισα κάποια στόματα

Ο Jorge Lorenzo, μετά την θεαματική του νίκη στον αγώνα του Mugello, προέβη σε δηλώσεις στις οποίες λέει ότι απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει κάποιον αγώνα, ακόμα και αν δεν ξεκινά από την Pole position, πετώντας το γάντι στους επικριτές του.

 
Ο Jorge Lorenzo δεν είναι και από τους πιο συμπαθείς οδηγούς στο κοινό των Moto GP. Ο Ισπανός αναβάτης, πέραν του ότι κατηγορείται για «σαμποτάζ» στο περσινό πρωτάθλημα εναντίον του Valentino Rossi και σε συνεργασία με τον Marc Marquez, είναι πολύ συχνά, στόχος επικριτών που ισχυρίζονται ότι θα πρέπει πάντα να ξεκινάει από την pole position, προκειμένου να κερδίζει. 

Ωστόσο ο Jorge, μετά τον γεμάτο ένταση αγώνα του Mugello όπου και κέρδισε στον νήμα τον Marc Marquez, προέβη σε δηλώσεις στις οποίες «πετά το γάντι» σε όσους μιλούν εναντίον του! Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτοί στους οποίους δεν αρέσεις πάντα θα βρίσκουν κάτι για να σε κριτικάρουν. Ωστόσο, ξεχνούν ότι έχω κερδίσει πολλούς αγώνες ξεκινώντας από πολύ πίσω ή κάνοντας κακή εκκίνηση. Το έχω κάνει όταν ήμουν στα 125 και στα 250, πολλές φορές, ακόμα και στα πρώτα μου χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Αλλά, προφανώς, αν ξεκινήσεις από καλή θέση ή κάνεις καλή εκκίνηση, γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις; Σήμερα κέρδισα χωρίς να ξεκινήσω από πολύ καλή θέση και πιστεύω ότι αυτό είναι μια καλή αφορμή να κλείσουν κάποια στόματα»

Ο Jorge μίλησε και για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε εναντίον του στο Mugello, λέγοντας ότι δεν την άφησε να τον επηρεάσει: «Έχει επικρατήσει η ιστορία σχετικά με το περσινό πρωτάθλημα, και τώρα είμαι σαν εχθρός τους όταν βρίσκομαι εκεί, αλλά αδιαφορώ για τις αντιδράσεις του κόσμου. Βλέπω παρόμοιες αντιδράσεις κάθε χρόνο και απλά προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στον αγώνα μου» 

Γνωστός για τις μεταπτώσεις στην συμπεριφορά του, ο Jorge Lorenzo γίνεται για άλλη μια φορά ελαφρά προκλητικός… Ωστόσο, είναι αδύνατον να αρνηθεί κανείς ότι, στο Mugello, πραγματοποίησε μια πεντακάθαρη νίκη! 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ