net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Maverick Vinales της Movistar Yamaha!

Είναι φαβορί ο Vinales;

Χαμόγελα από τον Maverick Vinales από την μέχρι στιγμής εμπειρία του στα δοκιμαστικά με την Movistar Yamaha στην πίστα της Sepang.

 
O Vinales στα εκτός σεζόν δοκιμαστικά του MotoGP στην πίστα της Sepang, ήρθε πιο κοντά σε αυτούς που πιστεύουν ότι μπορεί να διεκδικήσει φέτος τον τίτλο. Φυσικά αυτό έγινε χάρη στις επιδόσεις του.

Ο 22χρονος αναβάτης εχθές έκανε 1 λεπτό και 59.368 ο οποίος ήταν ο  γρηγορότερος χρόνος στον γύρο της πίστας ενώ και τις 3 ημέρες κατάφερνε να είναι μέσα στους τρείς πρώτους στον συνολικό πίνακα.

Φαίνεται πως ο Maverick αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς θα μας απασχολήσει αρκετά μέσα στην φετινή season. Ας δούμε όμως τι είπε σε δηλώσεις του το βράδυ της τετάρτης.

«Πιστεύω ότι με την ομάδα μου και τον συμπαίκτη μου Valentino Rossi κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια εδώ στην πίστα Sepang και θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά στην πίστα της Αυστραλίας. Νιώθω πολύ καλά γιατί κάθε φορά που μπαίναμε στην πίστα κάναμε και ένα βήμα μπροστά. Μεγάλη έκπληξη για εμένα ήταν το traction control της Μ1 το οποίο λειτουργεί άψογα και πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό ώστε να το συνηθίσω. Σίγουρα έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου και πρέπει να βελτιωθώ.»
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ