net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Χαρούμενος δηλώνει στη Ducati ο Lorenzo

Είμαι χαρούμενος στη Ducati

Ο ισπανός οδηγός, δηλώνει χαρούμενος για την απόφασή του να πάει στη Ducati και παρόλο που δεν κατάφερε να οδηγήσει γρήγορα στα δοκιμαστικά της Αυστραλίας, είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να βελτιώσει την Desmosedici GP.

 
Όταν ο Lorenzo έπαιρνε την απόφαση να στρατευτεί με την Ιταλική εταιρία, ήξερε ότι η απόφαση του αυτή , θα ήταν δύσκολη. Οι εμφανίσεις του σε Sepang και Αυστραλία,  δείχνουν ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες να προσαρμοστεί στη νέα του μοτοσυκλέτα. 

Αυτό δεν φαίνεται αν πτοεί τον Ισπανό οδηγό, καθώς παραμένει αισιόδοξος δηλώνοντας, ότι στο Κατάρ θα καταφέρει να είναι πιο γρήγορος. Δεν μετανιώνει για την απόφαση του και είναι πολύ χαρούμενος, καθώς όλοι οι άνθρωποι της Ducati του φέρονται καλά και είναι επαγγελματίες. Μάλιστα θεωρεί, ότι αν η Honda και η Yamaha δεν είχαν κάνει ένα τόσο σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, τότε θα ήταν σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη στο Κατάρ. 

Ο Ισπανός συνέχισε λέγοντας, ότι ενώ στη Sepang ήταν ανταγωνιστικός, η Αυστραλία ήταν πιο απαιτητική λόγω παραγόντων όπως ο άνεμος και το είδος των στροφών. Έτσι η τοποθέτηση των μαλακών ελαστικών έγινε το απόγευμα, που η πίστα ήταν σε κακή κατάσταση.

Στόχος του Lorenzo δεν ήταν ο χρόνος, αλλά η βελτίωση της σχέσης με τη μοτοσυκλέτα. Τώρα είναι σε θέση να ξέρουν τι θα κάνουν στο μέλλον. 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ