net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πως και πως περιμένει την επιστροφή στις πίστες ο Marc Marquez, μετά από την ξεκούραση δυο εβδομάδων.

Είμαι έτοιμος να επιστρέψω

Μετά από ένα διάλειμμα από την αγωνιστική δράση τις δύο εβδομάδες που μας πέρασαν, ο Marc Marquez δηλώνει έτοιμος και πρόθυμος να κυνηγήσει ένα καλό αποτέλεσμα, στον αγώνα του Assen.

 
Ο Marc Marquez, μετά την δεύτερη θέση του στην Βαρκελώνη αλλά και την εγκατάλειψη του Jorge Lorenzo, βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Εν όψει του αγώνα στο Assen της Ολλανδίας την Κυριακή, ο Marquez δηλώνει ότι του χρειαζόταν ένα διάλειμμα και ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός άσος είπε: «Ήταν καλό που μπόρεσα να αποσυνδεθώ λίγο από τους αγώνες, να περάσω χρόνο με τους φίλους μου και να απολαύσω την εμπειρία της οδήγησης της RC213V-S στην Αυστρία. Αλλά είμαι χαρούμενος που ήρθε η στιγμή να τρέξω στο Assen. Είναι η πρώτη από μια σειρά πιστών που ταιριάζει πολύ στο οδηγικό μου στυλ, και εκτός αυτού μου αρέσει πολύ!»

Αν και δυσαρεστημένος από τα αποτελέσματα των δοκιμών της Βαρκελώνης, ο Marquez εμφανίζεται αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος, λέγοντας ότι θα προσπαθήσει όσο γίνεται περισσότερο, για το καλύτερο αποτέλεσμα: «Βήμα προς βήμα, βελτιώνουμε σταδιακά την μοτοσυκλέτα και αυτή η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί και στο Assen. Εκεί, επίσης, ο καιρός είναι πολύ απρόβλεπτος… Πρέπει να είμαστε γρήγοροι, κατά την διάρκεια όλου του Σαββατοκύριακου»

«Μου άρεσε που στην Βαρκελώνη είχα την ευκαιρία να παλέψω για μια θέση στο βάθρο. Τώρα όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε για να διατηρήσουμε αυτή την καλή απόδοση.»

Ο Marc Marquez είχε παλέψει μέχρις εσχάτων, το 2015, ενάντια στον Valentino Rossi στην πίστα του Assen, όπου και κέρδισε την δεύτερη θέση μετά από μια επαφή στον τελευταίο γύρο, που οδήγησε σε έναν εντυπωσιακό τερματισμό του «γιατρού» και στην κλιμάκωση της έντασης των δύο αναβατών…Τι θα δούμε φέτος, άραγε; 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ