net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγαλύτερη σταθερότητα στα ακουστικά μέσα από το κράνος

Ειδικά ακουστικά για κράνος

Ακουστικά με νέο σχεδιασμό ειδικά για να στερεώνονται μέσα από το κράνος. Τα ακουστικά Slimbuds προσφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως βελτιωμένη ποιότητα ήχου και δυνατότητα παθητικής ακύρωσης θορύβου.

 
Όσοι αναβάτες φοράν ακουστικά ενώ οδηγούν, θα έχουν παρατηρήσει πόσο ενοχλητικά μπορεί να είναι αυτά μέσα από το κράνος. Τα Slimbuds της εταιρείας EAOS Media είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση.

Οι λαβές που εισέρχονται στο αυτί είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη με αποτέλεσμα να ενισχύεται η σταθερότητα των ακουστικών χωρίς να προκαλείται ερεθισμός. Σύμφωνα με την εταιρεία τα ακουστικά μένουν στη θέση τους ανεξάρτητα από το είδος του κράνους και τις συνθήκες οδήγησης, εκτός ή εντός δρόμου.

Τα Slimbuds επίσης υπόσχονται βελτιωμένη ποιότητα ήχου στις τηλεφωνικές συνομιλίες και στην ακρόαση μουσικής. Διαθέτουν επίσης δύο ειδικά σχεδιασμένα μικρόφωνα που στερεώνονται στο πηγούνι, ακριβώς κάτω από το στόμα. Το ένα μικρόφωνο ανεβάζει την ένταση όταν μιλάει ο αναβάτης και το άλλο ανιχνεύει τις ηχητικές αλλαγές στο περιβάλλον, όπως ήχους από σειρήνες ή κόρνες και χαμηλώνει την ένταση ήχου του τηλεφώνου, ώστε να μπορείτε να τους ακούει.

Μαζί με τα Slimbuds έρχεται και η εφαρμογή Co-Pilot αλλά και ένα ειδικό στήριγμα που τοποθετείται στο τιμόνι και επιτρέπει τον χειρισμό απομακρυσμένου ελέγχου για τηλεφωνικές κλήσεις, ρύθμιση έντασης και ενεργοποίησης φωνητικής εντολής.

Το σύστημα συνδέεται μέσω bluetooth με συσκευές που διαθέτουν λειτουργικά Android ή iOS και προσφέρει ενδιαφέρουσες υπηρεσίες όπως η αποστολή στίγματος τοποθεσίας σε προκαθορισμένη λίστα επαφών, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή ατυχήματος.

Αν ο αναβάτης είναι πλοηγός μιας ομάδας μοτοσικλετιστών μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να μιλάει με τους υπόλοιπους ενώ οδηγούν, όπως αν χρησιμοποιούσαν ασύρματη ενδοσυνεννόηση. Όμως με τη διαφορά, ότι επειδή αυτό λειτουργεί μέσω του τηλεφωνικού δικτύου δεν έχει σημασία πόσο μακριά βρίσκεται ο ένας από τον άλλον.

Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα παθητικής ακύρωσης θορύβου για μείωση του θορύβου του κινητήρα και του ανέμου. Με μία φόρτιση μπορεί να λειτουργεί για διάρκεια έξι ωρών.

Η εταιρεία έχει σχεδιάσει καμπάνια crowdfunding και έχει ήδη συγκεντρώσει το ποσό των 56.000 δολλαρίων, πολύ υψηλότερο από τον αρχικό στόχο που ήταν τα 30.000 δολλάρια, ενώ η καμπάνια θα διαρκέσει ακόμα έναν μήνα. Το προϊόν αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Αύγουστο.

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ