net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ενδιαφέροντα νέα από την "χρυσή" πολιτεία!

Εγκρίθηκε στη Γερουσία

Πλησιάζει η νομιμοποίηση της διήθησης ακόμη ένα βήμα στην πολιτεία των Η.Π.Α., καθώς η τελευταία πρόταση που είχε κατατεθεί εγκρίθηκε από την Γερουσία.

 
Ένα ακόμη βήμα έγινε στην πολιτεία της California, σχετικά με την νομιμοποίηση της διήθησης στην οδήγηση μοτοσυκλέτας. Όπως ίσως γνωρίζετε μέχρι τώρα, η πολιτεία είναι ιδιαίτερα δραστήρια σε αυτό τον τομέα και ήδη δύο νομοθετικά σχέδια είχαν κατατεθεί, προκειμένου η διήθηση όχι μόνο να επιτρέπεται, αλλά να καθορίζεται και με νομική διάταξη. 

Σύμφωνα με νέα, η δεύτερη πρόταση που είχε τον κωδικό AB 51, εγκρίθηκε από την Γερουσία της Πολιτείας και μένει η ψήφισή της από την ολομέλεια! 

Για όσους δεν γνωρίζουν, η πρόταση AB 51 περιείχε την εισαγωγή και νομιμοποίηση της διήθησης στον κυκλοφοριακό κώδικα της California, αλλά και πρόβλεψη για δημιουργία τμημάτων συμβουλευτικής και ασφάλειας, σχετικά με την πρακτική αυτή, από τις αρμόδιες υπηρεσίες. 

Για τους υποστηρικτές της διήθησης, το γεγονός θεωρείται μια αποφασιστική νίκη στη χώρα, ωστόσο παρά το γεγονός ότι η AB 51 είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση, από την οποία μπορεί να εξαχθεί νομοσχέδιο, δεν καθορίζει επακριβώς το πως θα πρέπει να εκτελείται η διήθηση, προκειμένου να είναι «ασφαλής και συνετή», όπως προστάζει ο κυκλοφοριακός κώδικας της πολιτείας για κάθε μηχανοκίνητο όχημα που κινείται εκεί. 

Όπως και να έχει, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα είδηση, που φαίνεται να νομιμοποιεί τελικά μια συμπεριφορά που τηρείται...κατά κανόνα, από τους μοτοσυκλετιστές όλου του κόσμου. Ποια είναι η δική σας γνώμη; 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ