net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με αποκλειστική διάθεση μέσω του δικτύου της Kawasaki, το Vent Vert ξεχωρίζει από το πράσινο χρώμα της συσκευασίας του.

ELF Vent Vert: Ένα λιπαντικό στα χρώματα της Kawasaki

Η Elf Moto, ειδική σε λιπαντικά υψηλής απόδοσης, παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά, μια νέα σειρά λιπαντικών κινητήρα σε συνεργασία με την Kawasaki Motors Europe.

 
Με εφόδιο μια ισχυρή εταιρική συνεργασία σε αγώνες μοτοσυκλέτας (World Superbike, World SuperSport, Endurance, Asian Road Championship), όπως αποδεικνύεται από τον WSBK τίτλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2013 και τις σημαντικές νίκες στις 24 Ώρες του Le Mans και στο Bol D Or την ίδια χρονιά, η Elf και η Kawasaki ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρέχουν την τεχνογνωσία τους στους αναβάτες των ιαπωνικών μοτοσικλετών με την παρουσίαση του λιπαντικού ELF Vent Vert 10W-50.

Είναι σχεδιασμένο για τετράχρονους κινητήρες ως αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και υψηλής τεχνολογίας της Elf Moto. Με SAE 10W-50 είναι ένα συνθετικό λάδι τελευταίας γενιάς που εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες λειτουργίας, είτε στην πόλη, στον αυτοκινητόδρομο ή στην πίστα. Προσφέρει:
Προστασία στο κιβώτιο ταχυτήτων
• Προστασία στον συμπλέκτη
• Ισχυρή προστασία κατά της φθοράς κάτω από ακραίες συνθήκες.
Το ELF Vent Vert 10W-50 υπερβαίνει όλες τις πρόσφατες απαιτήσεις των προδιαγραφών API SL και JASO MA2 και έχει λάβει την έγκριση και την επίσημη σύσταση της Kawasaki Motors Europe.

Αυτό το νέο προϊόν που παράγεται από την TOTAL Lubricants είναι μία πραγματική επιτυχία στην Ιαπωνία και είναι ήδη διαθέσιμο στη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία, από τον Μάρτιο του 2014.
Από τον Ιούνιο του 2015 το νέο λιπαντικό ELF Vent Vert 10W-50 εισάγεται στην Ελληνική αγορά από την Total Hellas αποκλειστικά για το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Kawasaki, με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό χρώμα Lime Green ταιριάζει απόλυτα με τη γνωστή χρωματική γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ