net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πόσα και ποια θα είναι τα νέα μοντέλα που περιμένουμε στην EICMA;

13 μοντέλα που περιμένουμε!

Τι μας επιφυλάσσουν άραγε οι εταιρείες, μετά το ανεπανάληπτο μπαράζ νέων μοντέλων της Intermot;

 
Η ώρα για την τεράστια EICMA, την ετήσια Μιλανέζικη έκθεση που πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις, έρχεται και τα σενάρια για τα μοντέλα που θα δούμε εκεί πληθαίνουν! Τι ακριβώς λοιπόν περιμένουμε από τις εταιρείες; Ας ρίξουμε μια ματιά!
 
Aprilia: Η ιταλική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα οικογένεια γυμνών μοτοσυκλετών με κινητήρα στα 1200 κ.εκ.. Πιθανόν να δούμε μια νέα έκδοση του Shiver 750 ή ακόμη και τον αντικαταστάτη του, αλλά ίσως δούμε και ανανέωση του Caponord 1200.

BMW: Αναμφισβήτητα, το φημολογούμενο νέο R1200GS θα είναι το highlight στο περίπτερο της Γερμανικής εταιρείας. Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να ανανεωθεί σε αισθητικό επίπεδο, αλλά και να δεχθέι μικρής έκτασης μηχανικές βελτιώσεις. Ακόμη, θεωρείται μάλλον σίγουρο ότι θα δούμε το νέο μικρό GS 310, αλλά και μια ακόμη μοτοσυκλέτα της σειράς Heritage και συγκεκριμένα την R nineT Urban GS!

Ducati: H Μπολωνέζικη εταιρεία αναμένεται ότι θα παρουσιάσει τις δύο νέες εκδόσεις του Scrambler μοντέλου της, τις Café Racer και Desert Sled, τις οποίες έχει ήδη δείξει στο κοινό, μέσω teaser videos. Κάτι που επίσης περιμένουμε να δούμε είναι η Multistrada 939, αλλά και το εξωτικό 1408 Project, το οποίο φημολογείται ότι θα φέρει την ονομασία 1299 Superleggera.

Moto Guzzi: Φήμες από τον Ιταλικό τύπο μας λένε ότι η Moto Guzzi πιθανότατα παρουσιάσει μία ακόμη εξέλιξη της πασίγνωστης V7, η οποία θα λέγεται V7 III. To μοντέλο φέρεται να δέχεται αισθητικές βελτιώσεις αλλά και εναρμόνιση με Euro 4.

Suzuki: Πληροφορίες υπάρχουν σχετικά με σημαντική ανανέωση του Burgman 400, ενός μοντέλου που δεν έχει δεχθεί αλλαγές εδώ και πολλά χρόνια. Οι ίδιες φήμες αναφέρουν και την πιθανή ενσωμάτωση ενός συστήματος Traction Control.

Yamaha: Κάτι που περιμένουμε εναγωνίως από την Ιαπωνική εταιρεία και οι πληροφορίες γύρω από αυτό οργιάζουν, είναι ένα νέο TMAX. To θρυλικό mega scooter φέρεται να αλλάζει αισθητικά αλλά και σε τεχνικές λεπτομέρειες, κρατώντας όμως το ίδιο μοτέρ. Ακόμη, είναι πιθανόν η Yamaha να παρουσιάσει ένα νέο Tenere 700, το οποίο είχαμε δει σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες στην αρχή της χρονιάς. Αν όντως παρουσιαστεί, η μοτοσυκλέτα θα βασίζεται στον κινητήρα του ΜΤ-07 και θα είναι στημένη για έντονη off-road χρήση. 
 

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ