net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αν ο Alien είχε μια μοτοσυκλέτα επί της Γής, αυτή θα ήταν

Το καύσιμο μπαίνει μέσα στο πλαίσιο και φτάνει ως και κάτω από τη σέλα, σε συνολική χωρητικότητα 13 λίτρων

Ένα στρογγυλό ρολόι με στροφόμετρο και ψηφιακές ενδείξεις αρκεί

Το διάφανο καπάκι με τα γρανάζια χρονισμού είναι όλα τα λεφτά

Κινητήρας X-Wedge της S&S με 1900 κυβικά, 100 άλογα και 16 κιλά ροπής

Εντυπωσιακή αλουμινένια ζάντα κοσμεί το μονόμπρατσο πίσω

Ένα αμορτισέρ δίχως μοχλικό

Από βλέμμα Alien επίσης πολύ καλά πάμε

Το λογότυπο Cafedecursa είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητο

Μια αγιρεμένη cafe racer που πολύ θα θέλαμε να οδηγήσουμε

EICMA 2015: CRS Duu Cafedecursa

Λίγο πιο πίσω από τις μεγάλες εταιρείες και τις στρατιές νέων μοντέλων, κάποια μικρά περίπτερα έκρυβαν μεγάλους θησαυρούς. Όπως για παράδειγμα η CRS και το δημιούργημά της που μοιάζει με Alien.

 
Οι πιο παρατηρητικοί ίσως να θυμάστε μια μοτοσυκλέτα με το όνομα Duu που είχε παρουσιαστεί στην EICMA του 2010. Δημιουργοί της ήταν ένα μικρό Ιταλικό μαγαζί με έδρα στα περίχωρα του Μιλάνου και ονομασία CR&S, ήτοι Cafe Racers and Superbikes.
Όπως μας είπαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της CR&S, το αρχικό Duu πήγε πολύ καλύτερα από όσο και οι ίδιοι περίμεναν, καταφέρνοντας να πουλήσει πάνω από 250 κομμάτια ως και το 2012, γεγονός που τους έβαλε στην πρίζα να φτιάξουν άλλη μια καινούργια έκδοση.

Το Cafedecursa, δηλαδή το Cafe Racer, είναι μια παραλλαγή στο Duu που δεν αλλάζει σε δομικά στοιχεία, παρά μόνο σε εμφανισιακά. Ο κινητήρας του παραμένει ο X-Wedge της S&S, με 1900 κ.εκ., 100 ίππους στις 5.100 σ.α.λ. και 16 κιλά ροπής στις 4.300, όλα αυτά διαχειριζόμενα μέσω ενός συμπλέκτη της Αμερικανικής Baker. Το συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 245 κιλά.

Το καύσιμο αποθηκεύεται μέσα στο ατσάλινο πλαίσιο, ενώ μάτια βγάζει το πλαϊνό καπάκι του κινητήρα από πλέξιγκλας που επιτρέπει να χαζεύει κανείς τα γρανάζια σε λειτουργία.

Το Cafedecursa, όπως και τα παλιότερα αδέλφια του, θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Μιλανέζικη εταιρεία για να ενημερωθείτε για τιμές και διαθεσιμότητες.

 

??????? ?????? EICMA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ