net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πανέμορφο, εξωτικό, στα χρώματα της ιαπωνικής σημαίας για την 100η επέτειο της EICMA, το Honda RC213V-S βρίσκεται ακόμα σε πρωτότυπη μορφή.

Με το RC213V-S η Honda φιλοδοξεί να κατασκευάσει την απόλυτη Superbike που θα μπορεί να βγάλει νόμιμα άδεια κυκλοφορίας.

Τιμή δεν γνωρίζουμε, υποθέσεις ακούγονται πολλές, ενώ αν όταν βγει τελικά στην παραγωγή κοστίζει κάτω από 120-150.000 ευρώ, πραγματικά θα εκπλαγούμε.

Ένα MotoGP κομψοτέχνημα για το δρόμο. Θαυμάστε πλαισιάρα, θαυμάστε ψαλιδάρα, θαυμάστε μπροστινή ανάρτηση, χαζέψτε εξατμίσεις.

Ωχ! Τι είναι αυτοί οι καθρέπτες! I am blind! I am blind! Καλά, δε νομίζουμε να τους αφήσει στη θέση τους ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης.

Μπόλικο Carbon, διακριτικό πίσω φως -ίσα που θα καλύπτει τις προδιαγραφές για το δρόμο- φλας, και ελαστικά με χάραξη.

EICMA 2014: Honda RC213V-S για το δρόμο

Το σήριαλ με το Honda RC213V για το δρόμο συνεχίζεται, με τη Honda να παρουσιάζει το πρωτότυπο RC213V-S στο Μιλάνο. Κανένα τεχνικό στοιχείο, χρονοδιάγραμμα για παραγωγή ή τιμή δεν αποκαλύφθηκε από τη Honda.

 
Το RC213V-S είναι μια μοτοσικλέτα παραγωγής, που θα βασίζεται στην αγωνιστική RC213V του HRC. Η Honda αναφέρει πως το RC213V-S ξελίχθηκε -και συνεχίζει να εξελίσσεται, θα προσθέταμε εμείς- με τη βοήθεια θρυλικών αναβατών αγώνων, ώστε να αποτελέσει την υπέρτατη sport μοτοσικλέτα δρόμου.

Στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο βρέθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP Marc Marquez, για την παρουσίαση του πρωτότυπου της Honda, και εμφανίστηκε στη σκηνή, οδηγώντας μια full carbon-fibre έκδοση του RC213V-S. Δίπλα της, παρουσιάστηκε και μία ακόμη RC213V-S, βαμμένη με την ιαπωνική σημαία, για να γιορτάσει τα 100 χρόνια της EICMA.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ