net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για δύο χρόνια ακόμα θα απολαμβάνουμε τον Γιατρό επί το έργον!

Δυο χρόνια ακόμα Rossi!

Η Yamaha Motor Racing ανακοίνωσε τις υπογραφές του νέου συμβολαίου με τον Valentino Rossi. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Movistar Yamaha MotoGP για τις σεζόν 2015 και 2016.

 
Η ανακοίνωση λαμβάνει χώρα στα μέσα μιας εξαιρετικής αγωνιστικής χρονιάς για τον βετεράνο των MotoGP. Ο Ιταλός βρίσκεται, προσωρινά, στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης έχοντας ανέβει τέσσερις φορές στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και μία φορά στο τρίτο, από τους οκτώ αγώνες του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha Motor Racing, Lin Jarvis, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την συμφωνία που κάναμε με τον Valentino για το 2015 και 2016. Έπειτα από την επιστροφή του στη Yamaha το 2013, ήταν μια αρκετά θετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Μετά από δύο δύσκολες χρονιές «μακριά από το σπίτι» ο Valentino ήρθε ξανά πέρσι , όχι μόνο σε εμάς αλλά και στην αγαπημένη του YZR-M1. Οι λάτρεις των αγώνων ανά τον κόσμο χάρηκαν πολύ που τον έβλεπαν να ξαναβρίσκει τις ανταγωνιστικές του επιδόσεις και να γίνονται μάρτυρες της ευχαρίστησης του περνώντας καλά ξανά πάνω στους δύο τροχούς. Ανυπομονούμε για τα επόμενα δυόμισι  χρόνια μαζί του και είναι σκοπός μας, ο Valentino, να παραμείνει στην Yamaha μέχρι το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας αλλά και πέρα από αυτή.»

Το ίδιο χαρούμενος δηλώνει και ο Γιατρός, λέγοντας: «Είμαι περήφανος για αυτή την ανακοίνωση. Είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί πραγματικά απολαμβάνω να δουλεύω με όλους στην ομάδα, τα Ιαπωνικά και τα Ευρωπαϊκά μέλη που μου έχουν σταθεί για σχεδόν όλη την καριέρα μου. Είναι φανταστικό γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου. Ήθελα να συνεχίσω, αισθάνομαι καλά και έχω το κίνητρο για να συνεχίζω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης που θα συνεχίσω να καβαλάω την YZR-M1 μου, που είναι η αγάπη μου για τόσα χρόνια και θα παραμείνει για τις επόμενες δύο σεζόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, θα προσπαθήσω να συνεχίσω να δίνω το μέγιστο που μπορώ για να τερματίζω στις πρώτες θέσεις και να κάνω καλούς αγώνες. Απολαύστε το!»

…και αυτό θα κάνουμε!

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ