net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εντυπωσιακή η κατασκευή για λογαριασμό της Barbour International.

Αυτή είναι η μοτοσικλέτα του Snake.

Η Barbour σχεδιάζει μοτοσικλετιστικό εξοπλισμό από το 1936 και έγινε πασίγνωστη χάρη στην προτίμηση που της έδειξε ο Steve Mc Queen.

Ένα τέτοιο για την πόλη παρακαλώ!

Το πιρούνι του Street Triple R σε μπλε βγάζει μάτια. Ομοίως και το μικρό στρογγυλό φανάρι.

Ξεκάθαρη η δήλωση στο ρεζερβουάρ. Αγγλο-αγγλική η συνεργασία.

Δύο νέες πρωτότυπες Bonneville

Στα πλαίσια δύο νέων διαφημιστικών συνεργασιών η Triumph παρουσίασε ισάριθμες εκδόσεις της Bonneville. Μια για τη θρυλική αγγλική εταιρεία ρούχων Barbour και άλλη μια για την προώθηση ενός νέου παιχνιδιού.

 

Η Barbour International Triumph 1 Street Tracker φτιάχτηκε για να γιορτάσει τη συνεργασία της Barbour International με την Triumph στην κατασκευή μιας σειράς μοτοσιλετιστικού ρουχισμού. Η μοτοσικλέτα ξεχωρίζει από την άφθονη δουλειά που έχει γίνει πάνω στο αρχικό σχέδιο του Hinckley, ειδικά στο πίσω μέρος όπου όλα μοιάζουν να έχουν αλλάξει. Με στόχο να αποκτήσει flat track εμφάνιση η ουρά έχει αλλάξει όλη με ένα αγωνιστικής λογικής μονόσελο, ενώ τα δύο αμορτισέρ είναι ειδική παραγγελία K-Tech Razor για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα. Ο ψεκασμός έχει δώσει τη θέση του σε δύο 36άρια καρμπιρατέρ Keihin και το πιρούνι ήρθε από ένα Street Triple R με την κατάλληλη βαφή. Το αγωνιστικό flat track στυλάκι ολοκληρώνεται με την πλήρη αφαίρεση του μπροστινού φρένου. Το λευκό number plate με τον αριθμό 1936 σηματοδοτεί τη χρονιά που η Barbour άρχισε να ντύνει μοτοσικλετιστές, φτιάχνοντας ένα τεράστιο όνομα στην εποχή της από τους αγώνες εκτός δρόμου και αργότερα από την Steve Mc Queen.

Η δεύτερη εκδοχή κινείται σε πιο μιλιτέρ ατραπούς, ονομάζεται Venom και σχεδιάστηκε από την Triumph για την έκθεση MCM London Comic Con. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια συνεργασία της αγγλικής εταιρείας στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου videogame Metal Gear Solid V και η συγκεκριμένη Bonneville T100 στήθηκε στα πρότυπα της μοτοσικλέτας που καβαλά στο παιχνίδι ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας Snake. Στην περίπτωση αυτή η Bonnie έχει τροποποιηθεί εμφανισιακά σε ένα σκληροτράχηλο στρατιωτικό look με χωματερά λάστιχα Continental TKC80 και εξοπλισμό μου μοιάζει ρεαλιστικά αποτελεσματικός για περιπετειώδη χρήση.

Όπως και να έχει αμφότερες οι μοτοσικλέτες δεν έχουν την παραμικρή σχέση με παραγωγή, είναι δύο μοναδικά εκθεσιακά πρωτότυπα που απλώς θα περιοδεύσουν σε ανάλογες εκδηλώσεις των εταιρειών για λογαριασμό των οποίων σχεδιάστηκαν.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ