net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ευέλικτη και πάνω από όλα διασκεδαστική, η νέα Enduro μοτοσυκλέτα EC 250 4T Cami της Gas Gas, που έρχεται στην Ελλάδα τον Ιούλιο.

Η νέα TX Randonne 2014 διατίθεται στα 125 αλλά και 200 κυβικά, ενώ δημιουργήθηκε για απεριόριστο offroad, αλλά και για χρήση στην πόλη.

Δύο νέα μοντέλα Gas Gas τον Ιούλιο

Έρχονται τον Ιούλιο τα μοντέλα της Gas Gas EC Cami 250 & TX 125/200 Randonne 2014. Το πρώτο αποτελεί μια τετράχρονη ποιοτική enduro πρόταση, και το δεύτερο μια φιλική, τετράχρονη Trial μοτοσικλέτα.

 
Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα 2 νέα αυτά μοντέλα.

Gas Gas EC 250 4T Cami 
Ευέλικτη και πάνω από όλα διασκεδαστική. Αυτή είναι η νέα μοτοσυκλέτα EC 250 4T Cami της Gas Gas που παρότι σχεδιάστηκε για χωμάτινο δρόμο προσφέρει εκπληκτική άνεση σε όλα τα τερραίν. 
 
Ο εγγυημένος περιμετρικός σκελετός που χρησιμοποιείται ήδη από τη Gas Gas – γνωστός για την ισορροπία και τον εύκολο χειρισμό που προσδίδει στη μοτοσικλέτα – σε συνδυασμό με τον ελαστικό τετράχρονο κινητήρα χαμηλής κατανάλωσης (και απόδοσης 28hp/9.000σαλ.), θα ενθουσιάσει όλους τους αναβάτες. Η μπροστινή ανάρτηση και το πίσω αμορτισέρ σχεδιάστηκαν από τον Ollé ειδικά να μεταφέρουν δύο αναβάτες και έτσι το Cami 250 διαθέτει και μαρσπιέ για συνεπιβάτη. 'Αλλα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου είναι τα δισκόφρενα Galfer “Wave” και τα ελαστικά Pirelli από το Six Days για τέλεια πρόσφυση σε ακραίες συνθήκες. Η τιμή της θα βρίσκεται στα 5.500 ευρώ. 

Gas Gas ΤΧ Randonne 2014 
Η νέα Trial μοτοσικλέτα των Ισπανών, TX Randonne 2014 διατίθεται στα 125 αλλά και 200 κυβικά, ενώ δημιουργήθηκε για απεριόριστο offroad, αλλά και για χρήση στην πόλη. Μία εύκολη μοτοσικλέτα από κάθε άποψη, χάρη στο χαμηλό της βάρος (86 κιλά), στο απίστευτα χαμηλό ύψος σέλας, και στην ευελιξία της. Χρησιμοποιεί τετράχρονο, μονοκύλινδρο και αερόψυκτο κινητήρα, ενώ στην Ελλάδα η τιμή της θα είναι 4.185 ευρώ για την έκδοση 125, και 4.500 ευρώ για την έκδοση 200.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ