net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια καταπληκτική προσφορά για τις γυναίκες-μοτοσυκλετίστριες θα πραγματοποιήσει το Scooter Moto Festival της Αθήνας!

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου

Δωρεάν για τις γυναίκες!

Μία από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το Scooter Moto Festival της Αθήνας θα είναι αυτή: Όσες γυναίκες είναι κάτοχοι διπλώματος μοτοσυκλέτας, θα μπορούν να έχουν δωρεάν είσοδο στο χώρο του φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί από 20 μέχρι 23 Μαίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι!

 
Το 5ο Scooter Moto Festival επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, τις οποίες θα μαθαίνετε λίγες λίγες(!), διαφορετικά θα χάσουν την αξία τους!

Μια από αυτές αφορά σε μια Ελληνίδα που μας κάνει υπερήφανους όπου αγωνίζεται, μια γυναίκα - μητέρα 4 κοριτσιών, αρχιτεκτόνισσα στο επάγγελμα, που τολμά και τα βάζει με τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο!

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου είναι οδηγός αγώνων αντοχής (Rally) εντός και εκτός συνόρων και θα σας περιμένει στο Φεστιβάλ να τη γνωρίσετε και να μάθετε τα σχέδιά της για το άμεσο μέλλον!

Και εμείς εδώ στη διοργάνωση, για να το διασκεδάσουμε δεόντως και για να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ την αγωνιζόμενη Ελληνίδα, σας ανακοινώνουμε με χαρά πως η είσοδος στο SMF θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ σε όλες τις γυναίκες κατόχους διπλώματος μοτοσυκλέτας!

Από 20 έως και 23 Μαϊου, ελάτε στο 5ο SMF της Αθήνας, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και σας υποσχόμαστε ότι θα περάσετε υπέροχα!

Το Moto Τρίτη είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του Scooter Moto Festival. 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ