net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι γιορτές βρίσκονται προ των πυλών! Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τον εξοπλισμό ασφαλείας μας.

SHOEI GT-Air Revive TC-5: Χωρίς συμβιβασμούς

SCOTT Turn DP: Ενάντια στα στοιχεία της φύσης

Sidi Fusion Rain: Σπορ και το Χειμώνα

Arai Tour X3 Luster Blue: Τουρισμός παντός εδάφους

iXS TRAGO: Προσοχή στη λεπτομέρεια

Dainese R-Evo: Touring με κομψότητα

Christmas moto gifts! Σας αξίζουν

Οι γιορτές βρίσκονται προ των πυλών! Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τον εξοπλισμό ασφαλείας μας. Ιδού μερικές προτάσεις που θα μας κρατήσουν ασφαλείς και τη νέα χρονιά.

 
Σαν δικυκλιστές το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι να ελέγξουμε τον εξοπλισμό μας και να δούμε τα πράγματα που χρειάζονται ανανέωση ή αυτά που λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας. Κράνος που βρίσκεται κοντά στο τέλος της ζωής του, φθαρμένα γάντια, ένα ζευγάρι ζεστά μποτάκια για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, το απαραίτητο αδιάβροχο. Ακόμη και αν ο δικός μας εξοπλισμός είναι πλήρης, μπορεί να λείπει κάτι από κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Τώρα είναι η σωστή στιγμή για να του το κάνουμε δώρο.

Στους συνδέσμους που ακολουθούν θα βρείτε προτάσεις για τις πέντε βασικές κατηγορίες εξοπλισμού ασφάλειας και άνεσης του αναβάτη. Όλα προέρχονται από γνωστούς κατασκευαστές σε τιμές για όλες τις τσέπες. Πολλά από τα προϊόντα που σας παραθέτουμε προσφέρονται μάλιστα σε σημαντικά μειωμένες τιμές, ανάλογες του κλίματος των εορτών και πιο προσιτά από ποτέ. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά καθώς ανάμεσά τους ίσως να βρίσκεται αυτό που χρειάζεστε εσείς ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Εμείς να σας ευχηθούμε Καλές Γιορτές και πάντα όρθιοι!

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ