net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Dunlop θα συνεχίσει και φέτος να προμηθεύει με ελαστικά τις κατηγορίες Moto3 και Moto2.

Dunlop 2015: Προμηθευτής Moto2 & Moto3

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Dorna Sports, η Dunlop θα συνεχίσει να είναι ο επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών για το 2015 τόσο για την κατηγορία Moto3 όσο και για τη Moto2.

 
Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στις δύο μικρότερες κατηγορίες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας MotoGP θα χρησιμοποιούν τα ίδια ελαστικά που θα προέρχονται από την Dunlop από τον πρώτο κιόλας αγώνα της σεζόν.

«Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με έναν έμπειρο κατασκευαστή όπως είναι η Dunlop τόσο για τη μικρή όσο και τη μεσαία κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Η εταιρία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη τόσο της Moto2 όσο και της Moto3, από τη δημιουργία τους, στρώνοντας το δρόμο σε αναβάτες του βεληνεκούς του Marc Marquez που συνέχισε (από αυτές) στη MotoGP κερδίζοντας δύο τίτλους», δήλωσε ο Pau Serracanta, διευθυντής εμπορικών δραστηριοτήτων της Dorna Sports.

Από την πλευρά της Dunlop ο Sanjay Khanna, διευθυντής της Dunlop Motorsport αλλά και του δίτροχου τμήματος της εταιρίας στην Ευρώπη, είπε: «Το Moto2 και το Moto3 αναγνωρίζονται από τους φίλαθλους ως δύο από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα στο κόσμο. Η ένταση που προσφέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα τα κάνει ιδιαίτερα θεαματικά. Ανυπομονούμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την προβολή αυτών των κατηγοριών τα επόμενα χρόνια με έναν τρόπο που εστιάζει στην ανάδειξη νέων ταλέντων και θα βελτιώνει την ποιότητα των αγώνων.»

Η Dunlop αποτελεί προμηθευτή ελαστικών για τις δύο κατηγορίες από την δημιουργία τους το 2010 (Moto3) και το 2012 (Moto2) αντίστοιχα, ενώ πριν από αυτό είχε κερδίσει πολλά πρωταθλήματα τόσο στα 125 όσο και στα 250.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ