net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Λευτέρης Πίππος κατέλαβε την 3η θέση στο 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλέτας, στα Μέγαρα, και είναι 1ος στη βαθμολογία.

Εντυπωσιακή όπως πάντα η παρουσία της Ducati στο ΠΠΤΜ, Ducati που έχει τη μοναδική εργοστασιακή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Ducati στο ΠΠΤΜ. Βάθρο και 1η θέση στη βαθμολογία

Ο Λευτέρης Πίππος ανέβηκε στο βάθρο των νικητών και μαζί στην 1η θέση της βαθμολογίας, στον 2ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, που έγινε στα Μέγαρα, στην κορυφαία κατηγορία Superstock.

 
Ο οδηγός της KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM έκανε μια καλή εκκίνηση και προηγήθηκε στον αγώνα των 28 γύρων, που έγινε κάτω από υψηλή θερμοκρασία ατμόσφαιρας και πολύ υψηλή θερμοκρασία ασφάλτου, στην πίστα των Μεγάρων. 

Έχασε νωρίς την πρώτη θέση από τον Φώτη Τσαλίκη αλλά έμεινε κοντά του και είχε μια διαφορά 2 δευτερολέπτων από τον τρίτο Χάρη Παρασκευόπουλο. Προς τη μέση του Αγώνα ο Παρασκευόπουλος έχοντας πολύ καλό ρυθμό έφτασε τον Πίππο, δίνοντας μαζί του μια δυνατή μάχη για αρκετούς γύρους. Ο Πίππος που αντιμετώπισε πρόβλημα με την πρόσφυση του πίσω ελαστικού από τα μισά του αγώνα, κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση. 

Το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο για την Panigale 1199S φέρνει τον οδηγό της ομάδας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμο με τον Παρασκευόπουλο αμφότεροι με 36 βαθμούς. Με τον επόμενο αγώνα του ΠΠΤ να γίνεται στην πίστα των Σερρών, όπου η Ducati Panigale μπορεί να αναπτύξει τις πραγματικές της αρετές η ομάδα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΠΟΣ 3ος, Ταχύτερος Γύρος 58.525, 36 βαθμοί (1ος) 
“Ξεκίνησα καλά, η Panigale μου δούλευε άψογα και όλα πήγαιναν σύμφωνα με την στρατηγική μας, που ήταν να κάνω την επίθεσή μου μετά τη μέση του αγώνα. Όμως εκεί ήταν που άρχισα να αντιμετωπίζω κάποια γλιστρήματα του πίσω τροχού και ο Παρασκευόπουλος με έφτασε. Η μάχη μας ήταν ωραία αλλά δεν κατάφερα να αντιδράσω στους δύο τελευταίους γύρους, όταν το πίσω μέρος έδινε μεγάλες ταλαντώσεις στη μοτοσυκλέτα. Τώρα το μυαλό μου είναι ήδη στις Σέρρες, όπου κέρδισα τον τελευταίο αγώνα του 2014 και ξέρω ότι σαν πίστα ταιριάζει περισσότερο στην Ducati. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό αγώνα εκεί”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗΣ Τeam Manager
“Ήταν ένας δυνατός αγώνας με έντονο συναγωνισμό όμορφο θέαμα και ένα αρκετά καλό για εμάς αποτέλεσμα Είχαμε κάνει πολύ καλές δοκιμές στα Μέγαρα και είχαμε βρει τις ρυθμίσεις που θα επέτρεπαν στον οδηγό μας να διεκδικήσει τη νίκη, όμως οι συνθήκες πρόσφυσης άλλαξαν την ημέρα του αγώνα και με την εξέλιξη αυτή κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα που μας οδήγησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ΠΠΤ. Από την πλευρά της εμφάνισης της ομάδας στο paddock των Μεγάρων είμαι για μια ακόμη φορά απόλυτα ικανοποιημένος, αφού η παρουσία της KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM ήταν επιβλητική, με τα εντυπωσιακά paddock girls, την δυναμική παρουσία του DOC (Desmo Owners Club), αλλά και όλους τους φίλους των αγώνων να βρίσκονται κοντά μας. Ευχαριστώ και πάλι όλους τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθειά τους”.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ