net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο custom μοντέλο από την Speedtractor

Ducati ντυμένη στα χακί από Speedtractor

Η Speedtractor είχε στα πλάνα της μια πολύ ιδιαίτερη δημιουργία. Η βασική ιδέα διαμόρφωσης, προήλθε από μια Ducati Scrambler, όμως αυτή την φορά η τροποποίηση αφορούσε μια Ducati 900.

 
Ο σκοπός της εταιρείας ήταν μια ανακατασκευή του παρελθόντος με έντονα στοιχεία έμπνευσης από το μέλλον, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ο σχεδιασμός της μοτοσυκλέτας είναι ασυνήθιστος, έχοντας μεγάλη ουρά και στενή σιλουέτα. Λίγες τροποποιήσεις έχουν γίνει στον κινητήρα με σημαντικότερη μια εγκατάσταση νέου ηλεκτρονικού συστήματος για την σωστή λειτουργία των φώτων τύπου Led. Ενίσχυση έχει δεχθεί και το σασί για να φιλοξενεί την νέα ουρά που σε πείσμα των καιρών έχει μεγάλο κωνικό σχήμα σε σχέση με την επικρατούσα άποψη που θέλει το πίσω μέρος στενό και λεπτό.

Χαρακτηριστικά στοιχεία της είναι η λακωνική εμφάνιση και το στρατιωτικό κουστούμι. Αλλαγές εντοπίζονται και στο τιμόνι, το οποίο βρίσκεται σε αρκετά χαμηλή θέση παρέχοντας μια πιο σπορ θέση οδήγησης στον οδηγό. Αλλαγές βεβαίως έχουν δεχθεί και οι τροχοί, οι οποίοι συμβάλλουν στην ενίσχυση της εικόνας της ως γνήσιο scrambler. Για την επιβράδυνση της μοτοσυκλέτας επιστρατεύτηκαν, αφενός τα φρένα της Brembo με τετραπίστονες δαγκάνες και αφετέρου το 41 χιλιοστών πιρούνι της Showa για το μπροστινό μέρος (προερχόμενο από μια Ducati 900SS), και μονό αμορτισέρ της Ohlins Shock για το πίσω.

Το αποτέλεσμα είναι όντως εντυπωσιακό αφού το κουστούμι από ίνες άνθρακα, κατασκευασμένο όλο στο χέρι, σε συνδυασμό με την στρατιωτική εμφάνιση προσδίδουν στην μοτοσυκλέτα μια χαρακτηριστική εμφάνιση και γοητεία, η οποία δύσκολα περνάει απαρατήρητη στο μάτι.
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ