net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια νέα κατασκοπική φωτογραφία του Ducati Scrambler είδε το φως της δημοσιότητας. Οι αλλαγές, όμως, είναι ελάχιστες.

Ducati Scrambler: Νέα κατασκοπική φωτογραφία

Μια νέα φωτογραφία του αναμενόμενου Ducati Scrambler βγήκε στη δημοσιότητα, απεικονίζοντας το πρωτότυπο μοντέλο να φεύγει από το εργοστάσιο της εταιρείας στη Μπολόνια της Ιταλίας.

 

Πρόκειται για την τρίτη φωτογραφία που βλέπουμε από το μοντέλο (προηγήθηκε μία στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου και άλλη μία στα τέλη του ίδιου μήνα), το οποίο βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και δοκιμών από το περασμένο φθινόπωρο και αναμένεται να αποτελέσει μοντέλο της γκάμας της Ducati για το 2015.

Το Scrambler είναι ένα μοντέλο που γνωρίζουμε πως ετοιμάζει η Ducati και πως θα αποτίει φόρο τιμής στο μοντέλο που παρουσίασε τη δεκαετία του 60. Η αισθητική του προέρχεται από το παρελθόν και οι ρετρό αναφορές κορυφώνονται στο επίπεδο ρεζερβουάρ, αλλά και στον μεγάλο μπροστινό τροχό των 19 ιντσών.

Αν συγκρίνουμε, πάντως, τη νέα φωτογραφία με τις προηγούμενες, θα εντοπίσουμε ελάχιστες διαφορές – γεγονός που οφείλεται και στην έντονη μεταμφίεση της μοτοσικλέτας. Οι καθρέφτες είναι διαφορετικοί και η μάσκα είναι σχεδόν εξαφανισμένη. Η τελευταία, βέβαια, αναμένεται να αλλάξει, όπως και το τελικό της εξάτμισης, αλλά και τα ελαστικά, που πιθανότατα θα έχουν περισσότερο χωμάτινο προσανατολισμό στο τελικό μοντέλο.

Όσον αφορά στον κινητήρα, μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά απολύτως πληροφορία. Υποθέτουμε, όμως, πως θα διαθέτει αυτόν του Monster 796, ρυθμισμένο, φυσικά, στις ανάγκες του.

Η επίσημη παρουσίασή του, τέλος, αναμένεται να γίνει το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ