net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα τρυφερό ενσταντανέ μεταξύ Claudio Domenicali και Scrambler, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την έναρξη παραγωγής της μοτοσικλέτας.

Το πρώτο Scrambler υποδέχθηκαν εκτός από τον Claudio Domenicali, όλοι οι εργαζόμενοι της Ducati, αλλά και η ομάδα εξέλιξης της μοτοσικλέτας.

Το Ducati Scrambler αναμένεται να βρει το δρόμο του για τα καταστήματα στο τέλος του Ιανουαρίου 2015, αρχικά στην έκδοση Icon.

Ducati Scrambler. Ξεκίνησε η παραγωγή

Ξεκίνησε η παραγωγή του Ducati Scrambler, με την πρώτη μοτοσικλέτα να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής στο Borgo Panigale την 1η Δεκεμβρίου του 2014. Αναμένεται κοντά μας στα τέλη Ιανουαρίου 2015.

 
Μόνο έξι μήνες αφότου το project Scrambler παρουσιάστηκε στους εργαζόμενους της Ducati, η πρώτη έτοιμη μοτοσικλέτα παραγωγής κύλησε τους τροχούς της στο εργοστάσιο που βρίσκεται κοντά στη Μπολόνια.

Για τη Ducati, το Scrambler αποτελεί τη γέννηση μιας νέας μάρκας, μιας νέας προσέγγισης στον κόσμο της μοτοσικλέτας, πέρα από απόλυτες επιδόσεις και τεχνολογία, με γνώμονα την ελευθερία της έκφρασης, και τη δυνατότητα της μοναδικότητας όσον αφορά στη δημιουργία της απολύτως προσωπικής Scrambler του καθενός, με τη βοήθεια των δεκάδων επίσημων αξεσουάρ που ήδη έχει παρουσιάσει το εργοστάσιο.

Το πρώτο Scrambler υποδέχθηκαν εκτός από την ομάδα εξέλιξης της μοτοσικλέτας, οι τεχνικοί, οι εργαζόμενοι, αλλά και ο ίδιος ο CEO της Ducati, Claudio Domenicali, μαζί με τον Silvano Fini, τον μάνατζερ του εργοστασίου.

Το Ducati Scrambler αναμένεται στις βιτρίνες των καταστημάτων στο τέλος του Ιανουαρίου 2015, αρχικά στην έκδοση Icon.
 
Ακολουθήστε τα νέα της μοτοσικλέτας στο διαδίκτυο, στο fb, στο Instagram, αλλά και στο Tumblr.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ