net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Ducati Multistrada 950 EMT, Πρώτων Βοηθειών

H Ducati Multistrada 950 EMT, Πρώτων Βοηθειών

Ducati Πρώτων Βοηθειών

Και πάλι με τη βοήθεια της Ducati της Βόρειας Αμερικής, ο αγώνας «Pikes Peak International Hill Climb» θα έχει μοτοσυκλετιστές-νοσηλευτές, που θα προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

 
Η φετινή διοργάνωση του «Pikes Peak International Hill Climb» γιορτάζει το 95ο έτος του αγώνα, με τη βοήθεια της Ducati. Η ιταλική μάρκα θα βοηθήσει στον μετριασμό των ατυχημάτων  στις 156 στροφές της ορεινής διαδρομής, με μοτοσυκλέτες-ασθενοφόρα.

Δυο μοτοσυκλέτες Ducati Multistrada 950 EMT θα οδηγούνται από τον Dr. Gary Klein, έναν έμπειρο γιατρό και επικεφαλή της ομάδας ασφάλειας για το PPIHC, και τον Duxton Milam, 20ετή EMT και βετεράνο γιατρό της Εθνικής Φρουράς.

Σύμφωνα με τον Jason Chinnock, διευθύνοντα σύμβουλο της Ducati στη Βόρεια Αμερική, είναι μια ευκαιρία να βοηθήσει η Ducati στη βελτίωση της ασφάλειας όλων των συμμετεχόντων, ενσωματώνοντας τις μοτοσυκλέτες EMT για ταχεία ανταπόκριση σε περίπτωση ατυχήματος. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, όταν οι ομάδες υποστήριξης έκτακτης ανάγκης καλύπτουν μια πορεία άνω των 19 χλμ σε μια κορυφή βουνού.
 

 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ