net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα Multistrada (φωτό) βοήθησε σημαντικά την Ducati να φτάσει σε αυτό το ιστορικό ρεκόρ, όπως φυσικά και το Scrambler.

Ducati: Νέο ρεκόρ πωλήσεων

Με περισσότερες από 50.000 παραδόσεις σε αναβάτες τους σε όλο τον κόσμο οι Ιταλοί κατάφεραν να κάνουν νέο ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων σημειώνοντας παράλληλα αύξηση 23%.

 
Ειδικότερα η Ducati παρέδωσε την 50.000ή μοτοσυκλέτα του 2015, στις 10 Νοεμβρίου σημειώνοντας αύξηση των πωλήσεων της κατά 23% σε σχέση με την αντίστοιχη ημερομηνία του περασμένου έτους.

Η Ducati Motor Holding όχι μόνο αύξησε δραματικά τις πωλήσεις της σε σχέση με πέρσι αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της πραγματοποίησε 50.000 παραδόσεις το 2015, έναντι της προηγούμενης χρονιάς με 40.650 πωλήσεις.

«Οι 50.000 πωλήσεις είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για την Ducati», σχολίασε ο Claudio Domenicali, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati Motor Holding. «Η ανάπτυξη αυτή είναι σημαντική γιατί αποδεικνύει την ικανοποίηση των πελατών τόσο από τις μοτοσυκλέτες όσο και από την ποιότητα της δουλειά μας. Το ρεκόρ αυτό μας κάνει υπερήφανους, ανταμείβοντας τις προσπάθειές μας κι επιβεβαιώνοντας την ορθότητα της στρατηγικής μας. Επίσης, πηγάζει από τη συνεχή καινοτομία των προϊόντων μας, την προσπάθειά μας να επεκτείνουμε τις πωλήσεις ανά τον κόσμο, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστοί στους οπαδούς μας, τους Ducatisti.»

Η Ducati θα συμμετέχει στην EICMA 2015, όπου θα παρουσιάσει επτά ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες. Συμπεριλαμβανομένου του Monster 1200 R και ενός νέου μοντέλου που αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του έτους (μάλλον δεν θα το δούμε στην EICMA), η Ducati θα παρουσιάσει συνολικά εννέα νέα μοντέλα για το 2016. 

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, το Μιλάνο θα φιλοξενήσει επίσης την Παγκόσμια Πρεμιέρα της Ducati 2016, μία εκδήλωση για όλους τους χιλιάδες οπαδούς της μάρκας ανά τον κόσμο, με τον τίτλο: «Περισσότερο από κόκκινο: Μαύρο, Άγριο και Ποπ». Τρεις λέξεις που προαναγγέλλουν νέους ορίζοντες για την Ducati - και την ένταξη της σε τρεις νέους κόσμους».

Να σημειωθεί τέλος, ότι στην Ελλάδα η Ducati στους εννέα πρώτους μήνες του 2015 αύξησε τις πωλήσεις της κατά 34% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014 αυξάνοντας ταυτόχρονα σημαντικά και το μερίδιο αγοράς της. Τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην αύξηση αυτή είχαν η νέα Ducati Scrambler και φυσικά η νέα Multistrada. 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ