net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δύο νέα μοντέλα για την Ducati, τα οποία θα παρουσιαστούν στην World Ducati Week 2016.

Ducati: Δύο νέα μοντέλα

Επίσημη επιβεβαίωση από την ιταλική εταιρεία δηλώνει την παρουσίαση νέων μοντέλων, τα οποία θα επιδειχθούν για πρώτη φορά στην World Ducati Week, στην πίστα του Misano!

 
Με ανακοίνωση τύπου της, η Ducati επιβεβαιώνει ότι θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα, τα οποία θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην μεγάλη γιορτή της Ιταλικής εταιρείας, την World Ducati Week στην πίστα του Misano. 

Δεν υπάρχουν περισσότερες συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το τι θα είναι το κάθε μοντέλο, αλλά, αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την ανακοίνωση τύπου της εταιρείας, διαπιστώνει ότι το ένα από αυτά, σχεδόν βέβαια, θα είναι μια περιορισμένη έκδοση κάποιου από τα μοντέλα της γκάμας της Ducati, ενώ όσο για το άλλο… θα μείνουμε με την απορία, αφού το μόνο που αποκαλύπτει η εταιρεία είναι ότι «θα είναι ένα νέο μοντέλο για την γκάμα του 2017»!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση τύπου λέει: «Κάθε Ducatista θα έχει την ευκαιρία να δει δύο αποκλειστικά γεγονότα: Την αποκάλυψη μιας special μοτοσυκλέτας για τον εορτασμό των 90 χρόνων της εταιρείας, και έναν κλειστό χώρο που θα προσφέρει μια κλεφτή ματιά σε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, για το 2017.»

Τα σενάρια είναι πολλά, κυρίως για τηνspecial μοτοσυκλέτα! Πολλοί μιλούν για μια ειδική scrambler, ωστόσο ακούγονται και φωνές για μια limited edition μιας Multistrada ή ενός Diavel! Όσο για το δεύτερο μοντέλο, καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου από την εταιρεία, με κάποιες φήμες να μιλούν ακόμα και για μια εξωτική Superbike, στα πρότυπα της Desmosedici RR! 

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν, είναι να περιμένουμε! 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ