net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Andrea Dovizioso, ο ταχύτερος αναβάτης της Ducati, αλλά και όλων των υπόλοιπων ομάδων -σημειώστε πως οι χρόνοι είναι ανεπίσημοι.

Ελάχιστα πίσω από τον Dovi, βρέθηκε ο έτερος Andrea, ο Iannone, που δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος -και πώς να μην είναι- στη νέα του ομάδα.

Ο δοκιμαστής Michele Pirro θα παραμείνει για μία ακόμη μέρα στη Jerez για τεστ ελαστικών.

Ducati. Ολοκλήρωσε το τεστ στη Jerez

Το διήμερο τεστ της εργοστασιακής ομάδας MotoGP της Ducati στην ισπανική πίστα της Jerez έλαβε τέλος, με τους αναβάτες της εταιρείας να σημειώνουν ιδιαίτερα καλούς χρόνους.

 
Το ντουέτο των Andrea Dovizioso και Andrea Iannone σημείωσαν παραπλήσιους χρόνους, με τον Dovizioso να είναι ο ταχύτερος με 1.38.9. Ο Dovizioso όμως ένιωσε και στη Jerez την καυτή ανάσα του ομόσταυλου του, καθώς ο Iannone σημείωσε ταχύτερο χρόνο 1.39.0, ενώ ο δοκιμαστής της ομάδας Michele Pirro έγραψε 1.40.5 καβάλα στην "εργαστηριακή" μοτοσικλέτα (lab bike). Ο Pirro μάλιστα θα παραμείνει και σήμερα Παρασκευή στην πίστα, για μία ακόμη μέρα δοκιμών.

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς πως ο Dovizioso, το Μάιο στην ίδια πίστα για το ισπανικό GP, είχε σημειώσει χρόνο 1.39.222, ο χρόνος του τεστ αποκτά έξτρα ενδιαφέρον -ακόμα κι έτσι, δεν πρέπει να "διαβάζει" κανείς πολλά σε χρόνους δοκιμών, καθώς ο αγώνας είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Andrea Dovizioso (Ducati Team #04) – 1.38.9
"Δοκιμάσαμε ρυθμίσεις για να συλλέξουμε πληροφορίες για τη μοτοσικλέτα του 2015 (σ.σ. και οι 2 πιλότοι βρισκόταν πάνω στην έκδοση GP14.2 της αγωνιστικής μοτοσικλέτας). Ο χρόνος μου ήταν πολύ καλός, και αποτελεί προσωπικό ρεκόρ στη Jerez. Παρόλα αυτά, δεν δίνω μεγάλη βαρύτητα στο χρόνο και μόνο, καθώς αρκετοί από τους ανταγωνιστές μας δεν συμμετείχαν στο τεστ. Πάνω από όλα καταφέραμε να γυρίσουμε γρήγορα και με χρησιμοποιημένο (φθαρμένο μετά από κάποιους γύρους) ελαστικό, ένδειξη της βελτίωσης της μοτοσικλέτας από τον αγώνα του 2014 στην ίδια πίστα."

Andrea Iannone (Ducati Team #29) – 1.39.0
"Στο τέλος του τεστ γύρισα ταχύτερα από τον αγώνα του 2014, ενώ ακόμα και με το σκληρό πίσω ελαστικό έκανα καλούς χρόνους, και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τεστ, και από τη νέα μου ομάδα."
 
Michele Pirro (Ducati Test Team #51) – 1.40.5
“Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα με τα ηλεκτρονικά, αλλά και με το στήσιμο της μοτοσικλέτας. Ο καλύτερος χρόνος μου δεν ήταν και πολύ γρήγορος, αλλά δεν στόχευα σε χρόνους. Την Παρασκευή θα επικεντρωθούμε σε δοκιμές ελαστικών."

Το τεστ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της ομάδας της Ducati για το 2014, ενώ επόμενη φορά που θα δούμε τους Dovizioso και Iannone σε πίστα θα είναι στο πρώτο IRTA τεστ, που θα γίνει στη Sepang της Μαλαισίας, στις 4-6 Φεβρουαρίου 2015.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ