net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H ομάδα της Movistar Yamaha!

“Dream Team” η Yamaha

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Yamaha, Lin Jarvis, πιστεύει ότι φέτος η ομάδα του είναι η καλύτερη στην διοργάνωση του MotoGP.

 
Φέτος οι αλλαγές στο MotoGP, ήταν πολυάριθμες με την κυριότερη να είναι η μεταγραφή του Jorge Lorenzo στην Ducati Corse. Την θέση του στην Movistar Yamaha πήρε ο Maverick Vinales και ο Lin Jarvis δείχνει να είναι πολύ ευτυχής για αυτό.

Ο Valentino Rossi και ο Maverick Vinales θα συνεργαστούν για τα έτη 2017-2018 και προς το παρόν δείχνουν ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό.

Ο Lin Jarvis μίλησε για την Movistar Yamaha και συγκεκριμένα είπε πως «Η ερχόμενη season πιστεύω ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακή. Η διοργάνωση του MotoGP, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και φέτος έχουμε 6 κατασκευάστριες εταιρίες πράγμα που είναι απίστευτο. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που προσπαθούσαμε να γεμίσουμε το grid με μοτοσυκλέτες της Honda και της Yamaha για να μπορέσει η διοργάνωση να υφίσταται.»

«Από την δική μας πλευρά έχουμε μία σούπερ ομάδα η οποία από την μία έχει την εμπειρία του Valentino Rossi ο οποίος είναι ένας ζωντανός θρύλος και από την άλλη έχει την θέληση και την δίψα για νίκες του Maverick Vinales.»
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ