net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Προσομοιωτές επικίνδυνων συνθηκών αλλά και διαδραστικά παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής στο The Mall Athens, από το Ι.Ο.ΑΣ. Από σήμερα έως τα τέλη Αυγούστου.

Δράσεις του Ι.Ο.ΑΣ. στο The Mall Athens

Φέτος το καλοκαίρι, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» βρίσκεται στο The Mall Athens στο Μαρούσι, με πρωτότυπες βιωματικές δραστηριότητες για την οδική ασφάλεια.

 
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το μοναδικό στην Ελλάδα εξοπλισμό προσομοιώσεων επικίνδυνων συνθηκών του Ι.Ο.ΑΣ. και να ενημερωθούν για τους πιθανούς κινδύνους και τις σωστές συνήθειες για μια ασφαλή οδηγική συμπεριφορά. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής στον 3ο όροφο του The Mall Athens. 

Εξειδικευμένο προσωπικό του Ινστιτούτου θα βρίσκεται στους χώρους του The Mall Athens από σήμερα 14 Ιουλίου έως και 9 Αυγούστου και για μια εβδομάδα ακόμα στα τέλη Αυγούστου (25-30/8) για να ενημερώσει τους πολίτες, οδηγούς και γενικά όλους τους χρήστες του δρόμου σε σημαντικά θέματα για τη συμπεριφορά τους στο δρόμο, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουν την οδήγηση και τις βασικές αρχές οδικής ασφάλειας που τους δένουν με τη ζωή.

Ώρες διεξαγωγής των δράσεων
Καθημερινές 16:00-20:00
Σάββατο-Κυριακή (20/7) 12:00-20:00

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ