net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το ανανεωμένο Burgman 200 είναι ένα scooter που μπορεί να εξυπηρετήσει με άριστο τρόπο τον αναβάτη που ψάχνει μέγιστη άνεση καθημερινά σε compact πακέτο.

Ως γνήσιο GΤ το Burgman θα κρατήσει ξεκούραστο τον αναβάτη του και στον αυτοκινητόδρομο.

Αισθητικά το Burgman είναι μοντέρνο αλλά και σοβαρό με το γκρι ματ χρώμα του μοντέλου της δοκιμής να του πηγαίνει γάντι.

Το χαμηλό βάρος και οι μαζεμένες διαστάσεις, για GT, αποτελούν επιπλέον όπλα του αναβάτη στη μάχη του μποτιλιαρίσματος.

Suzuki Burgman 200 ABS

Το ανανεωμένο και μικρότερο μέλος των Burgman, μόνο μικρό δεν είναι! Φέρει πλέον ABS, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη εικόνα και αναδεικνύεται σε ένα κυριλέ εργαλείο για το αστικό και περιαστικό περιβάλλον.

 
+: Χώροι, ευελιξία, μοτέρ
-: Τιμή

Τιμή: 4.695 ευρώ
Χρώματα: Μαύρο ματ, γκρι ματ, ασημί, λευκό

Η σειρά Burgman παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από 16 χρόνια. Στόχος της ιαπωνικής εταιρίας ήταν όλοι εκείνοι που έψαχναν για ένα scooter με «κυριλέ» ύφος, μεγάλους χώρους και υψηλά επίπεδα άνεσης για καθημερινή μετακίνηση. Πρώτα παρουσιάστηκαν τα Burgman από τη Suzuki τα οποία είχαν απήχηση στο παραπάνω κοινό. Αυτό ώθησε τη Suzuki στο να παρουσιάσει νέα μοντέλα στη συνέχεια και να διευρύνει την γκάμα της. Συγκεκριμένα το 2002, το «250» έπαψε να παράγεται και αντικαταστάθηκε από το «125/200» με στόχο και τους αναβάτες με δίπλωμα Α1-το 125 φυσικά. Αλλαγή είχαμε και στην κορυφή της γκάμας όπου στρογγυλοκάθισε το δικύλινδρο «650» για εκείνους που τα ήθελαν όλα! Τα Burgman απέκτησαν το δικό τους κοινό με τα χρόνια και τα μικρά μοντέλα της γκάμας έγιναν αρκετά δημοφιλή με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τις 100.000 μονάδες. Το 2007 ήταν η χρονιά φρεσκαρίσματος για το «125/200», κάτι που επανέλαβε η Suzuki προς το τέλος του 2013, με την παρουσίαση του σημαντικά ανανεωμένου μοντέλου που έχουμε σήμερα στα χέρια μας. Ένα scooter με τη δική του προσωπικότητα στην κατηγορία GT, που συνδυάζει τις σεβαστές διαστάσεις με το χαμηλό βάρος, την πολυτέλεια και την οικονομία, και φυσικά το κύρος που φέρει το όνομα των Burgman.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ