net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με το ABS απενεργοποιημένο, 2-3 ταχύτητες κάτω και λίγο φρένο, και το RC 200 μπαίνει στη στροφή με απολαυστικό, ελεγχόμενο drift.

Δεν θα σηκωθεί ιδιαίτερα εύκολα σούζα, όμως το RC 200 έχει δυνατότητες για να σας εξελίξει και σε αυτόν τον τομέα.

Απίστευτο κράτημα, ειδικά για μια μοτοσικλέτα με αυτά τα κυβικά, πραγματικά supersport αίσθηση και πληροφόρηση, έτοιμο για πίστα.

Πόσο νωρίς θέλετε να σταματήσετε; Πόσο θεαματικά; Πόσο παιχνιδιάρηδες είστε; Ή μήπως απαιτείτε απλώς κορυφαία φρένα. Για όλους έχει το RC 200 ABS.

KTM RC 200 ABS: Μόνο μην κάνετε το λάθος να το αποκαλέσετε μικρό

Το μικρό RC σε θαμπώνει τόσο πολύ με τα χαρίσματά του που γρήγορα ξεχνάς τον κυβισμό και την ισχύ του και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι αυτό που θα έπρεπε· η απόλαυση της οδήγησης!

 
+Ομοιογένεια, χαρακτήρας, αίσθηση
-Το… RC 390

Τιμή: 4.590 ευρώ
Χρώματα: Μαύρο-πορτοκαλί, μαύρο-λευκό-πορτοκαλί


Τα RC (125/200/390) είναι χτισμένα πάνω στη εκπληκτική πλατφόρμα των μικρών Duke, κάτι που δεν τα εμποδίζει από το να έχουν τη δική τους λαμπερή και πιο “καθαρόαιμη” προσωπικότητα. Αυτή που ωστόσο μένει ατόφια και στις δύο περιπτώσεις είναι η πώρωση που δίνουν στον αναβάτη τους κάτω από οποιεσδήποτε σχεδόν συνθήκες και τον κάνουν να συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυα χαράς αλλά και την ταχύτητα με την οποία μπορεί να κινηθεί, καθαρά για λόγους διασκέδασης. Θα μου πείτε τώρα «ποια ταχύτητα και ποια πώρωση, αφού είναι μόλις 200 κ.εκ.». Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ξέρετε καλά ότι η ταχύτητα είναι σχετική ενώ εξίσου σημαντικό είναι και η αίσθηση ταχύτητας που μεταφέρει μια μοτοσικλέτα στον αναβάτη. Για αυτό το τελευταίο θα μιλήσουμε πιο κάτω, αφού βγάλουμε γρήγορα από τη μέση όσα πρέπει να γνωρίζετε για το απίθανο RC 200.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ